Την μηχανή την αγόρασα από Αμερική μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του κατασκευαστή με κόστος περίπου 80$ +20 η αποστολή που παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ. Αν και εμφανίζονταν διαθέσιμη επί της ουσίας η αγορά είναι ένα preorder με άγνωστο το πότε θα γίνει η αποστολή. Στην δική μου περίπτωση έγινε 4 μήνες μετά την αγορά. Η επικοινωνία με το κατάστημα θα έλεγα ανύπαρκτη αφού δεν απάντησαν στα μηνύματα που έστειλα. Αλλά κάπου εδώ τελειώνουν τα άσχημα.
Έχω την Yates Winning κάπου 10 μέρες και έχω κάνει μόνο 5 ξυρίσματα. Αρκούν όμως για να έχω μια πρώτη άποψη. Αρχικά νομίζεις ότι ο κατασκευαστής τα έχει κάνει όλα λάθος. Η έκθεση της λεπίδας είναι ουδέτερη, (όσες μηχανές είχα με ουδέτερη έκθεση, πχ Tatara, απλά δεν ξύριζαν...ή δεν ξυριζαν βαθιά). Το διάκενο της Yates είναι πάρα πολύ μικρό 0.4mm όταν πχ η Game Changer ξεκινά από τα 0,68 και οι "καλές" φτάνουν μέχρι και 1,5+mm (είναι να γελάς με το 0,4
Με όλα αυτά λοιπόν και με μία μηχανή έξω από τα συνηθισμένα εγώ (IMHO-YMMV κλπ) έκανα τα 5 βαθύτερα, ασφαλέστερα και ευκολότερα ξυρίσματα από τότε που ξεκίνησα το παραδοσιακό ξύρισμα. Και φυσικά να πω ότι θα αργήσει πολύ να πιάσει το χέρι μου την αγαπημένη μου εδώ και 5 χρόνια Razorock Game Changer 0.84P.