Yates Winning Stainless

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kikos7
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 7181 times
Been thanked: 6589 times

Εικόνα

Την μηχανή την αγόρασα από Αμερική μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του κατασκευαστή με κόστος περίπου 80$ +20 η αποστολή που παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ. Αν και εμφανίζονταν διαθέσιμη επί της ουσίας η αγορά είναι ένα preorder με άγνωστο το πότε θα γίνει η αποστολή. Στην δική μου περίπτωση έγινε 4 μήνες μετά την αγορά. Η επικοινωνία με το κατάστημα θα έλεγα ανύπαρκτη αφού δεν απάντησαν στα μηνύματα που έστειλα. Αλλά κάπου εδώ τελειώνουν τα άσχημα.
Έχω την Yates Winning κάπου 10 μέρες και έχω κάνει μόνο 5 ξυρίσματα. Αρκούν όμως για να έχω μια πρώτη άποψη. Αρχικά νομίζεις ότι ο κατασκευαστής τα έχει κάνει όλα λάθος. Η έκθεση της λεπίδας είναι ουδέτερη, (όσες μηχανές είχα με ουδέτερη έκθεση, πχ Tatara, απλά δεν ξύριζαν...ή δεν ξυριζαν βαθιά). Το διάκενο της Yates είναι πάρα πολύ μικρό 0.4mm όταν πχ η Game Changer ξεκινά από τα 0,68 και οι "καλές" φτάνουν μέχρι και 1,5+mm (είναι να γελάς με το 0,4😂). Κεφαλή σχήμα τραπέζιο που σου έχει έτοιμη την γωνία ξυρίσματος των 30°, που μάλλον θα είναι δύσκολο να την βρεις και διατηρήσεις. Έχει και κάτι κάθετες γραμμές στη κεφαλή αντί για την μπάρα... Πόσο γυαλιστερό είναι το φινίρισμα από το καπάκι και αν γλυστρά;... δεν σε ενδιαφέρει 😂 αφού δεν ακουμπάει στο πρόσωπο.
Με όλα αυτά λοιπόν και με μία μηχανή έξω από τα συνηθισμένα εγώ (IMHO-YMMV κλπ) έκανα τα 5 βαθύτερα, ασφαλέστερα και ευκολότερα ξυρίσματα από τότε που ξεκίνησα το παραδοσιακό ξύρισμα. Και φυσικά να πω ότι θα αργήσει πολύ να πιάσει το χέρι μου την αγαπημένη μου εδώ και 5 χρόνια Razorock Game Changer 0.84P.
Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
lozioditalia
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 150 times
Been thanked: 1049 times

Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας. Πάντα διάβαζα εξαιρετικές απόψεις και βαθμολογίες για αυτό το ξυράφι, ακόμα και στο ιταλικό φόρουμ, ίσως η αμερικανική μάρκα να μην θεωρείται πολύ υψηλή στην ευρωπαϊκή αγορά. Αλλά όσοι το χρησιμοποιούν το εκτιμούν.
Κρυφό περιεχόμενο
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”