Geko

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Εδω το αλλο παιδι... Δεν ειμαι σιγουρος εαν ειναι οντως Geko, ετσι εγραφε μεν το κουτι, αλλα η εγκοπη για τη λαβη εχει αλλη φορμα αποτι η ιδια η λαβη. Οποτε επιφυλασσομαι εαν ειναι αυθεντικο το σετακι. Για την ιστορια και για να ειναι ολα μαζι, παραθετω τη χθεσινη φωτο και εδω. Τη μηχανη δεν την εχω ζυγισει ακομη, οποτε οταν γινει και αυτο θα μπουν επιπλεον φωτο. Για αυτες ισχυει ο,τι και στο ποστ για τη Mulcuto, το κρυο της αρκουδας, πρωτη φορα δοκιμη με χειροκινητη εστιαση.

Εικόνα

Χωρις λεπιδα

Εικόνα

Με λεπιδα

Εικόνα

Η κεφαλη

Εικόνα

Απο.. πισω

Εικόνα

Αυταααααααα....

Φιλικα
Στεφος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Loizos
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 4 times
Been thanked: 10 times

Μου φαίνεται ίδια με τη δικιά μου, τη Merkur 42.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Καμια σχεση! :eek

Η βαση της κεφαλης ειναι διαφορετικη (δες την πρωτη φωτο), το ιδιο και η γεωμετρια της, ενω και η λαβη ειναι διαφορετικη. Τα δοντακια της μπαρας ασφαλειας ειναι επισης σε αυτη την κεφαλη πιο τονισμενα, ενω υπαρχει διαφορα στην αποσταση μεταξυ λεπιδας και μπαρας ασφαλειας.

Εδω θα δεις τη γωνια σε μια κεφαλη Merkur

Εικόνα

Καποια στιγμη θα κανω κατι αναλογο και με την Geko..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Loizos
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 4 times
Been thanked: 10 times

:stumm oops είμαι άπειρος ακόμα και κάτι τέτοιες λεπτομέρεις δεν μπορώ να τις καταλάβω.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Δεν πειραζει, κανεις δε γεννηθηκε με τις γνωσεις.. Ερχονται.. :cool4
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Ωραία μηχανή , όμορφη!!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Ok...

Το πρωτο περασμα με Rapira ηταν μια καταστροφη. Αν και τις χρησιμοποιω σπανια, ειναι καλες λεπιδες και δεν ειχαν δημιουργησει σε Tech κεφαλη ποτε προβλημα. Προκαλεσε ερεθισμους και γδαρσιματα εκει που δεν το περιμενα! Ισως να πετυχα σκαρτη.. :confused Οπως και να εχει, το 2ο περασμα το εβγαλε η ΑSP του 34c και εκανε το 8ο της ξυρισμα. Το αποτελεσμα πολυ καλο. Ας πουμε οτι κανω ενα πειραμα τις τελευταιες μερες, το οποιο δεν εχει τελειωσει βεβαια. Καλυτερα για μενα να ξυριζομαι το πρωι, το βραδυ? Για την ωρα τεινω προς το πρωϊνο ξυρισμα.. Το βραδυνο ειναι Σακης Ρουβας.. :megagrin Σε ο,τι αφορα αυτη την μηχανη, το επομενο ξυρισμα προβλεπεται για την Τεταρτη το πρωι, με την ASP να πηγαινει για το 9ο της! Πλακα πλακα, ποτε δεν ειχα κατσει να δω ποσο αντεχουν οι ASP. Οι AKP με εχει βγαλει μεχρι και 18 ξυρισματα και την ειχα αλλαξει γιατι την ειχα βαρεθει (καπως ετσι τις αλλαζω σχεδον ολες τις λεπιδες... χαχα), και οχι γιατι δεν ξυριζε καλα!.. :megagrin

Φιλικα
Στεφος
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”