Σετ με "γεύση" Brut

ManosRK

Υπάρχει και το Wholly Kaw Fougère Parfait αλλά δε ξέρω κατά πόσο μοιάζει με το Brut το πράσινο και αν υπάρχει Ελλάδα
fusarium
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
2
Has thanked: 8205 times
Been thanked: 7576 times

το Wholly Kaw Fougère Parfait υπάρχει στην Ελλάδα, στα γνωστά καταστήματα που πουλούν είδη για ΠΞ.

Σε σχέση με το Brut το πράσινο που κυκλοφορεί τώρα το Wholly Kaw Fougère Parfait είναι πιο έντονο και φυσικά μοιάζουν πάρα πολύ. Πάρε υπόψη ότι απο τότε που το Brut έπαψε να να είναι φαμπερζέ και έγινε πρόκτερ εντ γκάμπλ αδυνάτισε ως άρωμα όπως και κάθε προϊόν ΠΞ που είχε την ίδια τύχη (βλέπε ολντ σπάις - που είναι και η πιο εμβληματική περίπτωση). Το παλιό έβγαινε και σε διαφορετικού σχήματος και αισθητικής μπουκαλάκι.

Οι λοσιόν Wholly Kaw είναι εξαιρετικές αλλά ακριβές, αν δεν θες να δώσεις τα χρήματα που απαιτούνται, και το απλό Brut το πράσινο να πάρεις την δουλειά σου θα την κάνεις μια χαρά, απλώς 'λιγότερο αρωματικά' και σαφώς φτηνότερα.
ManosRK

Ναι, το ξέρω αυτό για το παλιό και το νέο 🙂 Μακάρι να το είχαμε προλάβει...

Ίσως θα πρέπει να το κοιτάξω το Wholly Kaw, έτσι όπως τα λες είναι σίγουρα μια καλή εναλλακτική!
fusarium
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
2
Has thanked: 8205 times
Been thanked: 7576 times

έχω 3-4 Wholly Kaw με το Rebelle να είναι το καλύτερο ως άρωμα και τα θεωρώ εξαιρετικές λοσιόν. Είναι 'στεγνές' λοσιόν, όπως λόγου χάρη οι LPL, αλλά με πολλά συστατικά, το Fougère Parfait το έχω και εγώ στο πρόγραμμα καθώς είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το παλιό Brut. Στα 90s' (που τα θυμάμαι πολύ καλά) υπήρχε και σχετικός χαρακτηρισμός για το άρωμα αυτό με το οποίο ορισμένοι σχεδόν λούζονταν... η λεγόμενη "μπρουτίλα"... Θεωρώ οτι ήταν εμπορικό άρωμα για πλατιά κατανάλωση, ωστόσο πολύ πετυχημένο και όντως πολύ αρρενωπό. Αυτά.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Ειμαι φαν του brut και φαν του φουζερ. Το brut ειναι φουζερ, το φουζερ δεν είναι brut. Από τα δεκάδες φουζερ που εχω κάποια μοιάζουν. Επειδή αυτά που λες το ένα το έχω (lucien) και το άλλο το έχω μυρίσει (de candre) να πω ότι υπάρχουν άλλα πολύ πιο κοντά. Είχα πάρει το interpid που ήταν κλώνος του brut. Επίσης ξέρω ότι υπάρχει κρέμα ξυρίσματος brut®. Από την άλλη δεν είναι κλωνoς 100% αλλά για εμένα τα wholly kaw fougere bouquette και phoenix artisan deja fougere ταιριάζουν με το brut. Το πιο δυνατό από τα φουζερ είναι της phoenix για τη δική μου μύτη. Έπειτα υπάρχουν κλώνοι του brut αλλά συνήθως είναι ακριβοί.

Υ.γ το interpid δεν υπάρχει πια
Υ.γ 2 αν υπήρχε το qcs fougere θα έλεγα αυτό αξίζει αλλά... σταμάτησε.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
ManosRK

Σωστά μιλάς Ρήτορα! 🤪😁

Και το Deja Fougere πρέπει να μην υπάρχει πια όπως και η κρέμα της Brut, κρίμα...

Τα Wholly Kaw υπάρχουν στα μαγαζιά εδώ οπότε μπορώ να το κοιτάξω αλλά τί εννοείς δεν είναι ακριβώς ?

Κι επίσης τί εννοείς υπάρχουν κλώνοι αλλά είναι συνήθως ακριβοί ?
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Δεν είμαι σίγουρος αν το deja fougere έχει σταματησει ή η κρέμα brut. Αν ψάξω ίσως βρω (θα ψάξω για να δούμε).
Όταν λέω ότι το wholly kaw δεν έχει φτιαχτεί με το brut στο μυαλό και ακριβώς εκεί υπάρχουν οι κλώνοι οι οποίοι φτιάχτηκαν με το brut ως στόχο.
Σαν asl μπορείς να δεις και της norina το brut. Αν μυρίσεις norina fougere και norina brut (τα έχει στα Χόντος και σε κάποια Μασούτης) θα πάρεις μια γεύση γιατί το brut θεωρείται φουζερ αλλά όχι το ανάποδο.

Με λίγο ψάξιμο είδα ότι τελικά και deja fougere και κρέμα brut σταμάτησαν.
Οπότε με τα τώρα δεδομένα μόνο το wholly kaw το οποίο είδα έχει ακριβύνει
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις αρχαρίων”