Dr Selby
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30020 times
- Been thanked: 30402 times
Κύριοι, ανοίχτε ένα νήμα στην κατάλληλη κατηγορία παρακαλώ!
-
mbakurin
Οκ, επειδή είναι μικρό το οικονομικό όφελος και μικρά τα ποσά που παίζουν, μην γράφω εξ αρχής νέο θέμα.
Όποιο μέλος ενδιαφέρεται, ας στείλει σε εμένα ένα p.m. και συνεννοούμαστε ιδιωτικώς και με το Σταύρο που έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Όποιο μέλος ενδιαφέρεται, ας στείλει σε εμένα ένα p.m. και συνεννοούμαστε ιδιωτικώς και με το Σταύρο που έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.
- lozioditalia
- Νήπιο

- 4
- Has thanked: 151 times
- Been thanked: 1052 times
Δεν θέλω να παραβιάσω τους κανόνες του φόρουμ και να κάνω εχθρούς τους ευγενικούς διαχειριστές αυτού του φόρουμ, αν τα έξοδα αποστολής από την Ελλάδα στην Ιταλία δεν είναι υπερβολικά, νομίζω ότι θα γίνω μέλος μιας συλλογικής ομάδας αγορών για αυτό το εξαιρετικό σαπούνι.
Ανυπομονώ να διαβάσω νέα αν υπάρχουν.
Ανυπομονώ να διαβάσω νέα αν υπάρχουν.
- ElNavajero
- Γυμνάσιο

- 15
- Has thanked: 611 times
- Been thanked: 989 times
Καλημέρα φίλοι. Δεν χρειαζονται υπερατλαντικες παραγγελίες. Τα φερνει ο Juan (gifts and care) απο την Ισπανια. Προσωπικα το εχω δοκιμασει πριν απο μια δεκαετια το σαπουνι. Ωραια κλασικη μυρωδια λεβαντα αλά Παπουτσανης κλπ. Οι Αγγλοι ομως παραμενουν τοπ ως προς το οσφρητικό του ζητηματος (TOBS, Geo F Trumper κλπ.).
- NYC1920
- Λύκειο

- 6
- Has thanked: 11742 times
- Been thanked: 9448 times
-
mbakurin
Κύριοι ευχαριστώ (ετεροχρονισμένα) για τις απαντήσεις! Πράγματι, υπάρχει και Ευρώπη τελικά, με ένα αποδεκτό "καπέλο" των 3 ευρώ/τεμάχιο - λόγω μεταφορικών, από τον Ισπανό. Γλιτώνεις και τα ρίσκα τελωνείου κλπ κλπ, οπότε να'στε καλά!
Ο Γερμανός θέλει καπέλο... 8 ευρώ. Είπαμε, άμα είναι να δώσουμε 28 για 125γ σαπούνι, υπάρχουν και πολύ καλύτερα. Όσο κι αν ξυπνάει τα feels παππουδίλας αυτή η αυθεντικά ρετρό συσκευασία, με το αυθεντικά ρετρό αρωματάκι παγωτό φιστίκι.
Ο Γερμανός θέλει καπέλο... 8 ευρώ. Είπαμε, άμα είναι να δώσουμε 28 για 125γ σαπούνι, υπάρχουν και πολύ καλύτερα. Όσο κι αν ξυπνάει τα feels παππουδίλας αυτή η αυθεντικά ρετρό συσκευασία, με το αυθεντικά ρετρό αρωματάκι παγωτό φιστίκι.
- lozioditalia
- Νήπιο

- 4
- Has thanked: 151 times
- Been thanked: 1052 times
@mbakurin Γεια, μπορείτε να δημοσιεύσετε τους συνδέσμους από πού να αγοράσετε αυτό το σαπούνι στην Ευρώπη;
ΣΗΜ. Θα επεξεργαστώ την ανάρτηση, μου έλειψαν τα παραπάνω μηνύματα.
Είδα ότι το έχουν στο ισπανικό κατάστημα Gift&care
ΣΗΜ. Θα επεξεργαστώ την ανάρτηση, μου έλειψαν τα παραπάνω μηνύματα.
Είδα ότι το έχουν στο ισπανικό κατάστημα Gift&care
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lozioditalia την 08 Οκτ 2023, 13:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- andreop
- Λύκειο

- 5
- Has thanked: 15281 times
- Been thanked: 17002 times