Southern Witchcrafts
Occult Grooming Essentials
Επόμενο σαπούνι(α) που θέλω να δοκιμάσω
- johnble
- Νήπιο
- 2
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 443 times
ειχα τα old school και warmest regards... τα πούλησα ευτυχώς!Midak έγραψε:Γλυκοκοιτάζω το Old School ή Union από Moon Soaps και το Barbershop από HAGS. Αχ, αχ...
Προστέθηκε μετά από 32 δευτερόλεπτα:
δες cosmosman τα εφερε πριν 3 μέρεςsterkiou έγραψε:Βρήκες κάποιο τρόπο να προμυθευτείς σαπούνι της εταιρείας Occult Grooming Essentials γιατί και γω θελω να δοκιμάσω, αλλα δεν μπορω να προμυθευτώ.
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 15377 times
- Been thanked: 15647 times
- Επικοινωνία:
....Grooming Cult, Barbershop 73, με κλειστά τα μάτια....
- georgepa
- Δημοτικό
- 6
- Has thanked: 4530 times
- Been thanked: 8823 times
-
- Νήπιο
- 2
- Been thanked: 97 times
Los Jabones De Joserra Spanish Fern
- noobshaver
- Δημοτικό
- 1
- Has thanked: 3591 times
- Been thanked: 2633 times
Grooming Cult - True Barbershop ή PAA - CaD?
Σε δίλημμα... Δεν έχω μυρίσει καν άλλο barbershop σαπούνι ή άρωμα (ούτε Brut, cella κλπ) και ήθελα ένα για τη συλλογή. Διαβάζω πως το πρώτο είναι σχετική αντιγραφή του 2ου όσον αφορά το άρωμα. Θα το 'παιρνα χθες (το 1ο), ειδικά με την έκπτωση που έχει κατάστημα στη Θεσσνικη, αλλά με κρατάει κάπως το ότι θα "σηκωθεί" πάλι το μισό σαπούνι στο 1ο φόρτωμα. Απ την άλλη, έχω σαπούνι με τη CK6 του Αμερικάνου αλλά λόγω αρώματος δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου.
Υπάρχει κάτοχος που να μπορεί να μοιραστεί τις σκέψεις του και να βοηθήσει?
Σε δίλημμα... Δεν έχω μυρίσει καν άλλο barbershop σαπούνι ή άρωμα (ούτε Brut, cella κλπ) και ήθελα ένα για τη συλλογή. Διαβάζω πως το πρώτο είναι σχετική αντιγραφή του 2ου όσον αφορά το άρωμα. Θα το 'παιρνα χθες (το 1ο), ειδικά με την έκπτωση που έχει κατάστημα στη Θεσσνικη, αλλά με κρατάει κάπως το ότι θα "σηκωθεί" πάλι το μισό σαπούνι στο 1ο φόρτωμα. Απ την άλλη, έχω σαπούνι με τη CK6 του Αμερικάνου αλλά λόγω αρώματος δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου.
Υπάρχει κάτοχος που να μπορεί να μοιραστεί τις σκέψεις του και να βοηθήσει?
Because when you're cool, the sun shines on you 24 hours a day.
--- Ηλίας ---
--- Ηλίας ---
- Drioannis
- Νήπιο
- 6
- Has thanked: 41 times
- Been thanked: 134 times
Zaharoff όλα τα αρώματα. Έχω το τριαντάφυλλο και είναι εκπληκτικό.
Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά 26 δευτερόλεπτα:
Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε "κουταλάκι" με τα σαπούνια της Grooming Cult ή να το αφήσετε ανοικτό 4-5 ημέρες να γίνει πιο σκληρό. Τα 2 σαπούνια είναι εξαιρετικά σε ιδιότητες αλλά δεν τα έχω μυρίσει ακόμη. Επίσης νομίζω το CaD δεν είναι CK6 φόρμουλα αλλά η παλιά έκδοση της PAA.
Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά 26 δευτερόλεπτα:
Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε "κουταλάκι" με τα σαπούνια της Grooming Cult ή να το αφήσετε ανοικτό 4-5 ημέρες να γίνει πιο σκληρό. Τα 2 σαπούνια είναι εξαιρετικά σε ιδιότητες αλλά δεν τα έχω μυρίσει ακόμη. Επίσης νομίζω το CaD δεν είναι CK6 φόρμουλα αλλά η παλιά έκδοση της PAA.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foxtrot την 06 Αύγ 2024, 15:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν χρειάζεται παράθεση του αμέσως προηγούμενου post
Λόγος: Δεν χρειάζεται παράθεση του αμέσως προηγούμενου post
- noobshaver
- Δημοτικό
- 1
- Has thanked: 3591 times
- Been thanked: 2633 times
@Drioannis ευχαριστώ για το σχόλιο. Πράγματι, ο μόνος λόγος που με ακούτε να "γκρινιάζω" είναι γιατί είμαι μαθημένος να φορτώνω μέσα απ' το μπολ και απλά δε μου αρέσει η ιδέα να αλλάξω το χούϊ μου. Αλλά μάλλον αυτό θα γίνει.
Η Phoenix έχει μπει στη διαδικασία να βγάλει όλες τις παλιές τις κυκλοφορίες στη βάση CK6. Επίσης έχει μικρύνει και την ποσότητα που μπαίνει στο μπολ πλέον. Ενδεικτικά, έχω αγοράσει πριν κάπου ενάμιση χρόνο, το High Jump 47 στα 142 gr.
Η Phoenix έχει μπει στη διαδικασία να βγάλει όλες τις παλιές τις κυκλοφορίες στη βάση CK6. Επίσης έχει μικρύνει και την ποσότητα που μπαίνει στο μπολ πλέον. Ενδεικτικά, έχω αγοράσει πριν κάπου ενάμιση χρόνο, το High Jump 47 στα 142 gr.
Because when you're cool, the sun shines on you 24 hours a day.
--- Ηλίας ---
--- Ηλίας ---