Πάνω από μια βδομάδα αξυρισιας έχει και τις συνέπειες της...
Σημερινό σεταπ με
PreShave hot towels
Omega Evo 2 blue 28mm synth
Blackbird Lite w/ Feather & KAI blades
Omega Alum block
Vstromini balm
Pinaud Clubman Bay Rum asl

Αλλαγή της προετοιμασίας σήμερα, με τη χρήση πετσέτας που μουλιαζε σε ζεστό νερό, στο οποίο είχα προσθέσει λίγο τόνερ προσώπου με αμαμελιδα....
Όντως απίστευτη αίσθηση, αλλά με τα γένια που είχα για πάνω από μια βδομάδα αξυριστος, η όλη διαδικασία ήταν ζόρι...
Φορτώθηκε στην αρχή καινούργια Feather, η οποία πετάχτηκε στα πρώτα 2 περάσματα, μιας και στον σε σε σημείο που δεν έκοβε ούτε με βαλε... Στην συνέχεια ανέλαβε η ΚΑΙ για τα υπόλοιπα δύο περάσματα και την κόντρα...
Το πινέλο, πραγματικά απίστευτη αίσθηση... Τόσο στη λαβή, όσο και στον θυσσανο... Συνθετικό με την αίσθηση του ασβου!!! Χαλάλι τα χρήματα του!!!
Το σαπούνι, με το καλημέρα σκαρφάλωσε στην κορυφή των Bay Rums μου... Παλιομοδίτικο bay rum,, κάτι σαν συνδυασμός barbersop & bay rum, με όλες τις νότες του σε πλήρη ισορροπία... Ευκολοδουλευτο, η λεπίδα γλυστραει χωρίς αύριο και σε αφήνει με πολύ καλή ενυδάτωση...
To balm του Θαναση νομίζω πως θα πάρει τη θέση του στην καθημερινότητά μου!!! Να τον ευχαριστήσω θερμά για το δείγμα που μου έφερε!!!
Το κλείσιμο με το asl, απλά ολοκλήρωσε την απόλαυση!!!