Μετά από πολύ καιρό είπα να ξυριστω στο φως της μέρας...
Ξύρισμα αναμεικτων συναισθημάτων...
Το σεταπ είχε...
PreShave χλιαρό νερό κι απόνερα σαπουνιού
Meissner Tremonia Dark Limes ss
Yaqi Sagrada Familia Pure Badger 22mm
Razorock Lupo 72
Polsilver blade #1
Omega alum block (σταμάτησε τα πεισματα κι αποφάσισε να μπει στην οικογενειακή φώτο)
Meissner Tremonia - Dark Limes asl
► Εμφάνιση spoiler
Σε αυτό το σαπούνι, συνήθως έπαιρνα ποσότητα σε μπωλ και το δούλευα από εκεί... Παράπονο δεν είχα...
Σήμερα είπα να το δουλέψω στο μπωλ του και μετά να το συνεχίσω σε άλλο μπολ... Ήμουν ανάμεσα σε αυτό το πινέλο και στο Simpson's Berkeley, και πιθανώς ήταν λάθος επιλογή μιας και μου φάνηκε ότι μάζεψε αρκετά λιγότερο σαπούνι για lathering... Μαστουρωσα στα limes, το οποίο το λες πολύ καλό, αλλά η τελική σαπουναδα έφτασε ίσα ίσα για 3 περάσματα...
Την Lupo αρχίζω και τη συμπαθώ (σε αντίθεση με την εταιρεία που θυμίζει ελληνική νοοτροπία)... Πρώτη χρήση για την λεπίδα, που μάλλον θα μου βγάλει άλλη μια χρήση... Τρία περάσματα συν τα μερεμετια γλύφοντας το μπωλ και σε κάποια σημεία, χωρίς επιπλέον σαπουναδα μόνο με ότι είχε μείνει στο μάγουλο και λαιμό...
Πήρα αρκετά βαθύ ξύρισμα, με ελάχιστο τσούξιμο στο αλουμ...
Αυτή η φορά των τριχών κάτω από το μήκος της σιαγόνας, είναι μυστήριο... Τρίχα πάρα τρίχα θαρρείς και αλλάζει φορά κάθε φορά... Τεσπα, μικρό το κακο...
Πέρασμα με το αλουμ, σχεδόν ανώδυνο...
Το asl, όλα τα λεφτά για να κλείσει όμορφα ένα απολαυστικό ξύρισμα...

.'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος
Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.