R41
Razorock 400
Razorock Santa Maria del Fiore
Avene asb
Είχα ξεχάσει πόσο πολύ λατρεύω αυτό το σετ.
Αξεπέραστο άρωμα και στο σαπούνι κατά το ξύρισμα, αλλά κυρίως στο after shave και μετά το ξύρισμα, μυρίζει φανταστικά.
Μου θύμισε αρκετά το tabac (εκτός από ένα σημείο) σε ιδιότητες που το δοκίμασα πρόσφατα, τα κάνει όλα όμορφα. Όπως το θυμάμαι και πριν "κολλήσω" με τα low structure, βαριά σαπούνια που γυαλίζουν, μετά την κόντρα δεν είχα κανένα απολύτως ερεθισμό/κόψιμο/κοκκινίλα και καμιά τραχύτητα από τη μηχανή κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Όταν όμως έβαλα τη λοσιόν παραλίγο να εκτοξευθώ απ'το κάψιμο. Περίπου κάνα χρόνο είχα να το πάθω αυτό και λέω "να το οκ, εδώ είναι η τεράστια διαφορά", καλοέμαθα με τις "λασπομαγιονεζες".
Υπέροχο λοιπόν σαπούνι που το 'χω μέσα στην καρδιά μου και απολαμβάνω στο μέγιστο να ξυριζομαι με αυτό, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, δεν φτάνει σε ιδιότητες άλλες σύγχρονες φόρμουλες ούτε κατά διάνοια.
Αγαπημένο μου στοιχείο του πέρα από το άρωμα είναι ότι με τα λίγα, απλά συστατικά που έχει το σαπούνι καταφέρνει να αφήνει ένα post shave όνειρο (με σκούπισμα του αφρού-μασκα σε πετσέτα και όχι με ξέπλυμα με νερό). Πλούσιο, βαρύ όπως το προτιμω, παρόλο που η λοσιόν είναι 80% οινόπνευμα.
To asb Avene, πολλή ώρα με το ξύρισμα, αν και δε χρειαζόταν σήμερα αλλά ανυπομονούσα να το δοκιμάσω, με ενθουσίασε. Καμία λιπαρότητα και δέρμα όπως δεν το έχω ξανανιώσει, φοβερό.