Το ξύρισμα της ημέρας: Σεπτέμβριος 2022

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreop
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 14656 times
Been thanked: 16080 times

Parker 97R cc
Persona Platinum
Yaqi Moka 2 Band
Cella Crema da Barba sc
Lucky Tiger Aspen asl
Apivita Cedar & Propolis asc
Παναγιώτης
mbakurin

To καλύτερο ξύρισμα της ζωής μου (μέχρι το επόμενο), αλλά δεν ήρθε εν αιθρία. Έγινε προμελετημένα. Καταρχάς, τριχοφυΐα 4 ημερών. Κατά δεύτερον, η καλύτερη λεπίδα του κόσμου μακράν, μαζί με ακραία επιθετική μηχανή. Τρίτον, σαπούνι αδοκίμαστο, αλλά με ισχυρό προαίσθημα ότι θα μου κάνει καλά. Με 2 χέρια πήρα αποτέλεσμα που δεν πιστεύω, αγγίζω διαρκώς το πρόσωπό μου. Στην πετσέτα, ούτε ίχνος γρεζιού τριχοφυΐας στην κόντρα. Επιμέρους:

- Yaqi professional 26mm (το είχα παραγκωνισμένο γιατί δε μου αρέσει το μέγεθος, αλλά αφρίζει και σε πέτρα να το τρίψεις, που λέει ο λόγος).

- Muhle R41 2011. ''Είναι για αρχόντους - δεν είναι για λινάτσες. Τι να μας πουν οι κύριοι αυγολέμονοι.''

- Λεπίς ΚΑΙ. Με το γνωστό ενσωματωμένο σύστημα προειδοποίησης: Αν ακούγεται σα φερμουάρ και τραβάει, θα κοπείς, ενδεχομένως άσχημα. Αν κόβει σα βούτυρο με ελάχιστη ηχητική ανατροφοδότηση, θα πάρεις τις ξυρισματάρες της ζωής σου.

- Σάπων Mitchell's Wool Fat. Το έχω από τον Απρίλιο, σφραγισμένο, μη γεμίσω το rotation ανοιχτά σαπούνια και αρχίσουν να χαλάνε. Τελικά με τα ποστ του @Akist για τα τριπλής άλεσης, πείστηκα ότι δε θα χάσει και πολλά αν μείνει χρόνια ανοικτό, οπότε το μπουμπούνησα σήμερα. Αισθάνομαι πολύ βλάκας που πέρασα 1,5 χρόνο ΠΞ χωρίς να το δοκιμάσω (οκ, τον 1 ήταν σε χοντρή έλλειψη). Δύο σχόλια- αιτιολόγηση:
1) Όποιος λέει για 5λεπτα μουλιάσματα κλπ, δεν ξέρει τι του γίνεται, το λέω με το χέρι στην καρδιά. Το σαπούνι αφρίζει πλούσια κι απροβλημάτιστα ξερό as it is.
2) Όποιος λέει ότι είναι το Αγγλικό williams (εγώ), δεν ξέρει τι του γίνεται, επίσης με το χέρι στην καρδιά. Καμία σχέση. Το williams έχει πλακίτσα, το mitchell's είναι αποκάλυψη. Προστατευτικό όσο δεν πάει, γλιστερό όσο πρέπει, ευωδιά αυτή που πρέπει, αφρισμός πανεύκολος (το γουιλιαμς ειναι boss fight μπροστά του), post-shave άλλου πλανήτη, οριακά σα να έχεις ήδη βάλει μπαλμ τελειώνεις το ξύρισμα.

- ASL έβαλα την τελευταία ρανίδα Fine Snake Bite μου, πριν ξεθυμάνει τελείως. Ευθύς αμέσως αγορά επόμενου.
Άβαταρ μέλους
SrTv
Συντονιστής
Συντονιστής
4
Has thanked: 4488 times
Been thanked: 5004 times

REVISOR 5/8 Full Hollow - Carl Fr. Schmidt
Dovo XL Russian Type Strope
Omega 10098
Officina Artigiana - 5 oli del benessere
Flοid The Genuine New Formula

Εικόνα

Το συγκεκριμένο Revisor είναι από την παλιά παραγωγή (κάπου στα 1950), όταν την ιδιοκτησία την είχε ο Carl F. Schmidt. Σήμερα η φίρμα έχει αγοραστεί από την οικογένεια Kronenberg που συνεχίζουν την παραγωγή. Είναι εξαιρετικά λεπτά αλεσμένο και ακούγεται ιδιαίτερα κατά το ξύρισμα. Ως προς την απόδοση, δε διαφέρει σε τίποτα από αντίστοιχα ξυράφια πρώτης γραμμής της εποχής του. Έδωσε ένα πολύ καλό ξύρισμα πάρα τα σχετικά λιγων ημερών γενιά.
Το Officina το θεωρώ καλό σαπούνι. Είχα να το χρησιμοποιήσω αρκετό διάστημα και παρατήρησα να έχουν σχηματιστεί μικροσκοπικοί «κόκκοι» στο σώμα του σαπουνιού καθώς και το άρωμα του καπνού να έχει ενταθεί! Ως προς τις ιδιότητές του όλα καλά. Το Flοid καλό αλλά μπροστά στο Mentolado Vigoroso υποδεέστερο.

Καλή συνέχεια σε όλους και καλά ξυρίσματα!
Άβαταρ μέλους
georgepa
Δημοτικό
Δημοτικό
6
Has thanked: 4530 times
Been thanked: 8823 times

Γεια και χαρά
-SV Manna disicilia
-Mred + Ap shave G5B 28mm
-Monocero Husaria
-Personna med prep
-Asb fine platinum
Εικόνα
Πρώην panagosg
Άβαταρ μέλους
alexoudc
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 3932 times
Been thanked: 2372 times

Εικόνα
Parker
Razorock 400
Occult Grooming Vetiver Novel

Αγαπημένο άρωμα, το απόλυτο φθινοπωρινό μου imo
Άβαταρ μέλους
jimgiov
Νήπιο
Νήπιο
3
Has thanked: 558 times
Been thanked: 678 times

Καλησπέρα σας #SOTN
Τρομερό άρωμα το συγκεκριμένο σετ.Από τα αγαπημένα μου.Φρεσκάδα και καθαριότητα!
-Barbershop HAGS
-Rockwell 6s
-Gillette Wilkinson salonpack
-Yaqi 24mm συνθετικό
Καλό βράδυ σε όλους!
Εικόνα
8) Δημήτρης 8)
Άβαταρ μέλους
Constantin
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
4
Has thanked: 6881 times
Been thanked: 8984 times

Satinex Platinum Plus

Blackland Blackbird Machined

Grooming dept. Soap

Simpson T2

Occult Grooming Seduction a.s.l.

Εικόνα
𝕴𝖓 𝕾𝖎𝖒𝖕𝖘𝖔𝖓 𝖂𝖊 𝕿𝖗𝖚𝖘𝖙
Άβαταρ μέλους
Midak
Δημοτικό
Δημοτικό
4
Has thanked: 2032 times
Been thanked: 4039 times

Edwin Jagger 3ONE6
Gillette Wilkinson Sword
Squadron Leader "Blue Lagoon" Custom Synthetic
Le Père Lucien Traditionnel
Le Père Lucien Traditionnel

Γένια 2 εβδομάδων με 2 περάσματα έγιναν ανάμνηση.
Πολύ καλό το Le Père σε όλα του, με άρωμα πλήρως ταιριαστό για φθινόπωρο-χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
Algebar
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 17271 times
Been thanked: 19002 times

SOTD

Εικόνα

iKon B1 Standard
Feather
St James of London Citrus Lavandula
Maseto Silvertip 26mm
Occult Citrus Bergamia

Αν και κάπως βιαστικό το σημερινό πρωινό ξύρισμα μου έφτιαξε την διάθεση, καλή σας ημέρα !!!
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
VOODOO
Δημοτικό
Δημοτικό
4
Has thanked: 7314 times
Been thanked: 7732 times

Εικόνα
Nuavia Verde
Zenith Manchurian
Rex Ambassador