Gillette Super Speed

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
DimTs
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 19 Ιαν 2021, 11:31
3
Has thanked: 3 times
Been thanked: 11 times
Ηλικία: 58

DimTs έγραψε: 20 Σεπ 2021, 12:00 Καλησπέρα σας,
παιδιά έχω μια Gillette Super Speed 1954 USA / Z1 αλλά όποτε ξυρίζομαι αν και είναι πολύ γλυκιά και κάνει φοβέρα στρωτό ξύρισμα, μου αφήνει πάντα μια αίσθηση ελαφρού καψίματος ή σαν το δέρμα μου να πιπερίζει...

Υπάρχει πιθανότητα να είναι αλλεργία στο υλικό κατασκευής? (Ξέρετε τι υλικό είναι?)
Έχει κάποιος άλλος φίλος το ίδιο πρόβλημα?

Έχουν χρησιμοποιηθεί διάφορα ξυράφια και αντίστοιχα σαπούνια αλλά σχεδόν πάντα αφήνει την ίδια αίσθηση του ελαφρού ερεθισμού. Αντίθετα έχοντας χρησιμοποιήσει την Gillette Twist - British Slim / 01, με τα ίδια σαπούνια και λεπίδες, δεν έχω το παραμικρό θέμα.!
Επανέρχομαι στο παρακάτω θέμα.
Αν και πέρασαν αρκετοί μήνες τελικά βρέθηκε λύση στο πρόβλημα του καψίματος κατά την διάρκεια αλλά και μετά από το ξύρισμα με την συγκεκριμένη μηχανή!

Όλο αυτό το διάστημα χρησιμοποίησα αρκετά προϊόντα, άλλα με καλύτερο και άλλα με καθόλου καλό αποτέλεσμα.
Ποια είναι η λύση?
Απλά η σωστή κρέμα / σαπούνι σε συνδυασμό με το ξυράφι και τη μηχανή που το φοράει, αλλά το βασικότερο όλων για μένα είναι το άρωμα ή το είδος αρώματος που έχει μέσα το σαπούνι.!!!

Έτσι απλά, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο σημαντικό είναι να ψάχνεις τους σωστούς συνδυασμούς για την επιδερμίδα σου, όσο χρόνο και αν πάρει, με υπομονή και επιμονή.

Άρα ο καλύτερο συνδυασμός για το δέρμα μου για ξύρισμα με μια Gillette SS του 1954 είναι:
Pre sheave: κανένα λάδι ή κρέμα (ενώ με άλλες μηχανές και ξυράφια δεν έχω θέμα!)
Soap: E&S Rasage Traditionnel το Solstice (το Moana & το Equinoxe ενω είναι επίσης καλά σαπούνια, όπως και πολλά άλλα γνωστά της αγοράς, μετά το ξύρισμα μου άφηναν μια ελαφρότερη αίσθηση καψίματος με αυτό το σετ)
Λεπίδα: 7o clock black

Το αποτέλεσμα ?
Επιτέλους μπορώ να ευχαριστηθώ αυτή την υπέροχη μηχανή και να παίρνω ένα απολαυστικό ξύρισμα με καταπληκτικά απαλό δέρμα χωρίς ερεθισμούς!!!

Δ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”