Yaqi Synthetic 26mm
E&S Solstice
Parker 97r
Permasharp #2
Speick
Καλησπέρα Κύριοι.
► Εμφάνιση spoiler
Σχεδόν η μισή ποσότητα E&S στο σκατλ από το προχθεσινό 1/2 κ.γ. μου έβγαλε αφρό για τρία χέρια συν το μποτέ, χωρίς να πολυπαιδευτώ με το νερό. Πάντως δούλεμα ήθελε αρκετό για να ξεκολλήσει από τον πάτο, παρότι αρκετά μαλακό κροπ, αλλά κ να πάρει εναν κάποιο όγκο. Καλά με τέτοια ποσότητα κροπ σαπουνιού κ μόνο που έβγαλα 3 χέρια άνετα, δεν είναι να το περνάς ετσι. Κ μιλάμε για το νερό του εξοχικού, φουλ στα άλατα που το πληρώνω καθε τρεις κ λίγο σε υδραυλικά του κήπου. Μια κάποια βρύση, μια μια ηλεκτροβάνα, ο θεός με έχει σώσει κ δεν το εχω πληρώσει σε λογαριασμό νερού. Τις προάλλες εκεί που κοιμόμουν το πρωί ακούω τον αυτοματο ποτισμό να ποτιζει εκτός προγραμματοσμού κ νά μήν σταματά. Είχε κολλήσει η ηλεκτροβανα ανοιχτή από τα άλατα. Δε θέλω να σκέφτομαι την πιθανότητα να μην ήμουν εκεί κ νά περίμενα να το δει ο κηπουρός που πάει μια φορά τη βδομάδα. Στο θέμα μας παλι, ωραία γλίστρα, προστασία οκ, ωραίο ελαφρύ αλλά οχι ανύπαρκτο ενυδατικά ποστ. Αρωμα γιούζερ φρέντλι, ζεστό αλλά όχι βαρύ, που νομιζω είναι ολ σίζονς. Αρκετά μιλντ σε ένταση, μέσα στο κουτάκι του μύριζε πιο έντονα από ότι αφρισμένο. Αλλά κ πάλι με τέτοια ποσότητα τι να περιμενεις.
Απολαυστικό κ ανερυθρίαστο ξύρισμα με 3 χέρια σε γένια δυο ημερών.
Α κ μιλάμε για την τάλοου έκδοση των E&S. Δεν το γράφουν κάπου, αλλά τότε που είχα πάρει τα δείγματα δεν ειχα δει βίγκαν εκδόσεις τους, τουλάχιστον στην Ελλάδα...