Νίκο θα το δοκιμάσω αλλά ποιος ο λόγος να βάλω τη 34C στα περασματα για κόντρα?Πιστεύω ότι όλη η δουλειά της μηχανής φαίνεται πιο πολύ στα κόντρα.hero έγραψε:Δοκιμασε στο 3 δυο περασματα και στο τελος κοντρα παρτα με την 34C και πες μου τα αποτελεσματα .
Στο βίντεο τελικά τι συμπέρασμα βγαίνει απο τη σύγκριση των 2 αυτών μηχανών?Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν είμαι καλός στο listening.
@Δορυφέρων είναι νωρίς ακόμη να εκφέρω γνώμη για αυτές τις 2 μηχανές.Με τη Merkur 34C έχω ξυριστεί 5 φορές και με τη Futur 1.Μέχρι εδω που έχω δοκιμάσει και με τις παραπάνω σκάλες στη futur μπορώ να πω πως με τη 34C πήρα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά ακόμη έχω και άλλες σκάλες να δοκιμάσω.Ύστερα το χθεσινό μου ξύρισμα ήταν 3 ημερών γένια και όχι 6-7 που συνηθίζω να ξυρίζομαι που πιστεύω παιζει μεγάλο ρόλο και αυτό.Πάντως και με τις 2 δεν ένιωσα κίνδυνο σε καμία περίπτωση , δε κόπηκα και ήταν παρόμοια άνετες στο ξύρισμα .Τη Futur πρέπει να τη συνηθίσει κανείς λόγου όγκου αλλά πιστεύω ότι αν τη μάθω θα ξεπερνάει σε πολλά σημεία τη 34C λόγω ρύθμισης της λεπίδας!