Με τι σαπούνια να φορτωσω το καλάθι μου;
- Κάβειρος
- Νήπιο
- 8
- Has thanked: 126 times
- Been thanked: 376 times
Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε και κάνα δυο ξένα προϊόντα για να συγκρίνουμε και να καταλαβαίνουμε ότι τα ελληνικά δεν υστερούν σε τίποτα . Κι εγώ μετά από πολλές συγκρίσεις το κατάλαβα . Το μόνο που δε θέλω να λείψει από την συλλογή μου, από ξένα προϊόντα, είναι το Tabac . Αλλιώς πλέον μόνο ελληνικά αγοράζω ( μετά από αρκετά χρόνια δοκιμών).
Καλοί μου άνθρωποι!
- KostasX13
- Νήπιο
- 3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 492 times
Με tabac ξεκινησα πριν χρόνια κ πάντα εχω ενα στο ράφι.
Ελληνικά φέτος που ασχολήθηκα περισσότερο τα εμαθα.εχω ηδη ενα κ μαλλον τελος του μηνα θα προσθεσω ενα Κερκίνη κ ενα σαβον. Αλλα ναι δεν εχουν να ζηλέψουν κατι.
Ελληνικά φέτος που ασχολήθηκα περισσότερο τα εμαθα.εχω ηδη ενα κ μαλλον τελος του μηνα θα προσθεσω ενα Κερκίνη κ ενα σαβον. Αλλα ναι δεν εχουν να ζηλέψουν κατι.
•°Live for today because tomorrow may never come°•
- KostasX13
- Νήπιο
- 3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 492 times
@Midak μυρισα ολα τα sv και το felce ήταν κορυφή.(σε τι μπολακι το έβαλες; γιατί σκέφτομαι να το παρω και το χει σαν refill και της sv το μπολ κανει κανα 25+ νομιζω).
Επίσης να προσθέσω οτι κόλλησα με το lainess cherry που το μύρισα κ μαλλον δεν θα την γλυτώσει.σε συνδιασμό με την lost cherry απο τομ φορντ κολώνια που χω νομιζω έδεσε
Μου ρθε και το sw gravefruit & zingari coconut nanas μυρίζουν υπέροχα οπως και το Stirling boat drinks απο @Apostolos K .
Το asian plum απο α&ε δε με ξετρελανε τοοοοσο.
Επίσης να προσθέσω οτι κόλλησα με το lainess cherry που το μύρισα κ μαλλον δεν θα την γλυτώσει.σε συνδιασμό με την lost cherry απο τομ φορντ κολώνια που χω νομιζω έδεσε
Μου ρθε και το sw gravefruit & zingari coconut nanas μυρίζουν υπέροχα οπως και το Stirling boat drinks απο @Apostolos K .
Το asian plum απο α&ε δε με ξετρελανε τοοοοσο.
•°Live for today because tomorrow may never come°•
- Midak
- Δημοτικό
- 4
- Has thanked: 2032 times
- Been thanked: 4039 times
Είναι εξαιρετικό, φίνο άρωμα. Θα το χαρείς και σαν ιδιότητες.
Το έχω στην κουκλίστικη συσκευασία του - κάνω bowl lathering, οπότε παίρνω λίγη ποσότητα (σκληρού) σαπουνιού, την βάζω στο bowl και κάνω αφρό.
Δημιουργώ έναν ωραίο κρατήρα στο σαπούνι.
Το έχω στην κουκλίστικη συσκευασία του - κάνω bowl lathering, οπότε παίρνω λίγη ποσότητα (σκληρού) σαπουνιού, την βάζω στο bowl και κάνω αφρό.
Δημιουργώ έναν ωραίο κρατήρα στο σαπούνι.