Sipmpsons Duke 3 vs Commodore X3

Απάντηση
geathana
Νήπιο
Νήπιο
8
Has thanked: 2 times
Been thanked: 39 times

Καλησπέρα, σκέφτομαι για αγορά του πρώτου μου Simpsons. Χρησιμοποιώ σαπούνια και κάνω αποκλειστικά face lathering. Ποιό από τα δύο μου προτείνετε?
Άβαταρ μέλους
Bill the butcher
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
5
Has thanked: 7683 times
Been thanked: 8234 times

Καλησπέρα Γιώργο.
Κινήσου με βάση το γούστο σου.
Οι θυσανοι είναι πολύ κοντά, τους έχω δοκιμάσει και τους δύο.
Εξαιρετικά "μικρά" πινέλα για face lathering με ωραίες αναλογίες που δίνουν αίσθηση πυκνού θυσανου με πλαστικότητα, παρά τη μαλακή τους βάση (3band).
Προτίμησα να κρατήσω το Duke λόγω λαβής,
αν και τα 24×46mm του commodore είναι η χρυσή τομή στα μικρά πινέλα για Face lathering IMO.
Δίνει αίσθηση compact πυκνού, απαλού θυσανου σε αντίθεση με τον πιο floppy του Captain με την ονειρική λαβή.
Έχω την εντύπωση ότι η Simpson στην μεσαία της κατηγορία μεγεθών "έσπασε" το τέλειο Πινέλο στα τρία και μοίρασε μερικά από τα χαρακτηριστικά του στα τρία αυτά μικρά θαυματακια: Duke, Captain, Commodore.

* Το μόνο αρνητικό σε αυτά τα πινέλα, είναι το
5-8% τριχών pure με το οποίο έχει νοθεύσει τους θεωρητικά 3b Silvertip θυσανους της η εταιρεία.
Αυτό το στοιχείο τα κάνει λίγο τσιμπητερα όπως έχει περιγράψει κατά καιρούς και ο αξιότιμος συντονιστής μας μεσιέ @Vavous .

Κατά την γνώμη μου, αυτά τα πινέλα, είναι ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις σε ασβοπινελο με λιγότερα από 90-100€.
Πινέλα μελετημένα από ευρωπαϊκά χέρια που κατέχουν το "know how" κι έχουν σβουριστει σε μάγουλα ευγενών και μη για περισσότερο από έναν αιώνα.
Σε αντίθεση με τους θυσανους κούτσουρα που έρχονται έτοιμοι από Κίνα και σεταρονται με κλειστά μάτια σε άλλα ευρωπαϊκά πινελα του ίδιου εύρους τιμών.
Πινέλα "σχολή" στο λαδεραρισμα( και ιδιαιτέρως στο facial) , θα σε καθοδηγήσουν στο σωστό τρόπο splay και βαψιματος ενός ασβοπινελου και γενικότερα θα καταλάβεις περισσότερα περί της μυστικής συνουσίας (threesome)
Νερού, σαπουνιού και αέρος.
Σε περίπτωση που το "λίγο" τσιμπητερα σου φανεί πολύ, χτυπά σε μπολ(με ανάγλυφη επιφάνεια) για τα 15-20 πρώτα ξυρισματα.
Αν δεν έχεις την υπομονή ή αν αυτό το λίγο δεν υποχωρήσει , τοτε ξαναμίλαμε ;) Υπάρχει λύση :obscene-drinkingcheers:
geathana
Νήπιο
Νήπιο
8

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση @Bill the butcher . Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά για το
Commodore x3 αν και ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου, πάντα θα λοξωκοιτάω το chubby 2 super. Βέβαια η διαφορά στην τιμή είναι x3, αλλά ΟΚ.. 😉
Άβαταρ μέλους
Constantin
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
4
Has thanked: 6881 times
Been thanked: 8984 times

Κανένα από τα 2..

Αφού λοξοκοιτάς chubby 2 Super.. προχώρα και άκου την επιθυμία σου..

Μπορεί να είναι ακριβότερο με τη πρώτη ματιά..

Όμως τα χρήματα που θα δαπανήσεις σταδιακά αγοράζοντας άλλα φθηνότερα
όπου θα καταλήξουν στην άκρη μετέπειτα θα φθάσουν την αξία αυτού που θα ήθελες πάντα..
𝕴𝖓 𝕾𝖎𝖒𝖕𝖘𝖔𝖓 𝖂𝖊 𝕿𝖗𝖚𝖘𝖙
geathana
Νήπιο
Νήπιο
8

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι @Constantin .Βέβαια αν βρω κάποιο από τα δύο μεταχειρισμένο σε λογική τιμή, θα το πάρω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”