Blackland blackbird sb
Gillette silver blue 1
Occult halloween limited "duck fat, donkey milk, lanolin" formula,

Yaqi 2b 26mm
► Εμφάνιση spoiler
Το καλύτερο ξύρισμα που έχω κάνει μέχρι στιγμής με χαοτική διαφορά από το 2ο. Απόλυτη ψυχοθεραπεία.
Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για το σαπούνι, μου 'χει πέσει το σαγόνι. Η αψεγάδιαστη για τα γούστα μου, αγαπημένη μου OB1 formula του προηγούμενου drop, έγινε "καλύτερη".
Οι κύριοι της Οccult με κάποιο τρόπο διατήρησαν στα ύψη την ολισθηρότητα και το residual (ουάου) ενώ ταυτόχρονα έδωσαν στο σαπούνι ακόμα πιο πολυτελή αίσθηση στο πρόσωπο με βαρύτερο, "πυκνότερο" αφρό και κατά το ξύρισμα αλλά και αρκετή ώρα μετά, η αίσθηση στο πρόσωπο είναι πρωτόγνωρη. Θυμάμαι να γράφω το ίδιο πράγμα την πρώτη φορά που ξυριστηκα με την ob1 για αυτήν την αίσθηση και για αυτό μου φαίνεται αδιανόητο πως το "τέλειο" έγινε ακόμα πιο πλούσιο χωρίς να βαραίνει/λαδώνει/ενοχλεί.
Ανυπομονώ να δω το post shave και αύριο το πρωί αλλά και κατά τη διάρκεια της μέρας, σίγουρα θα κοιμηθώ με χαμόγελο σήμερα.
Η μηχανή είναι απίστευτη. Δεν κατάλαβα ούτε στιγμή έντονο blade feel, επιθετικότητα, "αγριάδα" ή οτιδήποτε γράφεται για αυτή κατά καιρούς. Ίσως επειδή έχω καιρό μόνο την r41 και επηρεασμένος από το another da εε ένα κανάλι στο YouTube πηγαίνω την r41 με μανία πλέον, μου φάνηκε εξαιρετικά γλυκιά η blackbird. Πολλά επίπεδα πάνω στο ξύρισμα άδικα νομίζω συγκρίνεται με την 41 αν εξαιρεθεί ως παράγοντας η τιμή. Πιο αποδοτική, πιο γλυκιά και κόσμημα.
Συγγνώμη αν σας κούρασα, έπρεπε να το μοιραστώ αυτό το ξύρισμα.