εχει δει ή αγορασει κανεις futur στην Αθηνα και αν ναι τι τιμες και που?
Υ.Γ. δεν ειναι για μενα.
Merkur Futur
- JohnnyBlade
- Λύκειο

- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
- hero
- Γυμνάσιο

- 15
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Ειχα δει στον Πουρικα στην οδο Αναγνωστοπουλου Κολωνακι , τιμη δεν θυμαμαι . Τα ΒΟΚΕR που εχει τα ειχε ακριβα οποτε μαλον και την Futur θα την εχει τσιμπιμενη , μπορεις να παρεις τηλ. να ρωτησεις .JohnnyBlade έγραψε:εχει δει ή αγορασει κανεις futur στην Αθηνα και αν ναι τι τιμες και που?
Υ.Γ. δεν ειναι για μενα.
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 25200 times
- Been thanked: 7873 times
Πρέπει να έχει και στον Τσομπάρη (Μάρνη 47), και στον Πορίχη (Κλεισθένους και Λυκούργου γωνία) και στην Μεσογείων (88)...
Γιάννης
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Λοιπόν μιας και ήρθε η Futur μου ας κάνω και εγω ένα review!Εκ πρώτης όψεος μόλις ανοίξεις το κουτί θα αντικρύσεις το "γομάρι", είναι απο τα μεγαλύτερα DΕ που έχω δει τουλάχιστον στη κεφαλή.Η λαβή μπορώ να πω πως είναι ισάξια με τη Merkur 38.E.Φαίνεται ότι είναι ποιοτικά καλή και στοιβαρή, διάλεξα χρυσό γιατί πιστεύω γίνονται πιο συλλεκτικά και για να σπάει η μονοτονία στα νίκελ!Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια σας βάζω μερικές φωτό μου.

Εδώ σε σύγκριση με τη γνωστή 34C HD

Το βάρος της furur είναι 124,6gr έναντι 78,7gr τη Merkur 34C HD :eek
Ξυρίστηκα σήμερα, παρόλο που ήτανε πολύ νωρίς για τα γένια μου δε κρατήθηκα μπροστά στη λάμψη του χρυσού!Πρόκειται για μηχανάρα και πιστεύω ότι αντιπροσωπευει πολλά είδη DE.H ρύθμιση που έχει είναι όλα τα λεφτά, είναι σαν πηγαίνεις με πρώτη και μετά γκαζώνεις αλλά το γκάζι ως γνωστόν είναι γλυκό.Έβαλα personna platinum δεύτερης χρήσης ξεκίνησα στο 1.5 τα 2 πρώτα χέρια και μετά πήγα στο 3 τα επόμενα 2!Φανταστική μηχανή , δε με προβλημάτισε καθόλου, χωρίς κοψίματα παρα μόνο κάποιοι ερεθισμοί στο λαιμό αλλά λογικό λόγω πρόωρου ξυρίσματός μου!Παρόλους του ερεθισμούς μετά δεν είχα καψίματα του δερματός μου.Το βάθος του πολύ καλό αλλά θέλω σιγά σιγά να βάλω και 5-6 ταχύτητα!Το μειονέκτημα του να ξυρίσει καλά τη περιοχή κάτω απο τη μύτη το επιβεβαιώνω και εγώ αλλά τελικά δε χρειάστηκε να επέμβει άλλη μηχανή!
Τη πήρα απο xenos, την έχει 80 ευρώ αλλά μου την άφησε 72 ευρώ μείον το ΦΠΑ λόγω τιμολογίου βγαίνει στα 59 ευρώ περίπου όσο θα την έπαιρνα ακριβώς απο το πιο φτηνό κατάστημα που βρήκα τουλάχιστον εγώ http://www.traditionalshaving.co.uk/mal ... Razor-Gold" onclick="window.open(this.href);return false; με αρκετό ψάξιμο.Εχθές παρήγγειλα τα πράγματα και σήμερα ήτανε εδώ.Ο xenos είναι πολύ καλός εξυπηρετικός , συζητήσιμος και επαγγελματίας για μένα!

Εδώ σε σύγκριση με τη γνωστή 34C HD

Το βάρος της furur είναι 124,6gr έναντι 78,7gr τη Merkur 34C HD :eek
Ξυρίστηκα σήμερα, παρόλο που ήτανε πολύ νωρίς για τα γένια μου δε κρατήθηκα μπροστά στη λάμψη του χρυσού!Πρόκειται για μηχανάρα και πιστεύω ότι αντιπροσωπευει πολλά είδη DE.H ρύθμιση που έχει είναι όλα τα λεφτά, είναι σαν πηγαίνεις με πρώτη και μετά γκαζώνεις αλλά το γκάζι ως γνωστόν είναι γλυκό.Έβαλα personna platinum δεύτερης χρήσης ξεκίνησα στο 1.5 τα 2 πρώτα χέρια και μετά πήγα στο 3 τα επόμενα 2!Φανταστική μηχανή , δε με προβλημάτισε καθόλου, χωρίς κοψίματα παρα μόνο κάποιοι ερεθισμοί στο λαιμό αλλά λογικό λόγω πρόωρου ξυρίσματός μου!Παρόλους του ερεθισμούς μετά δεν είχα καψίματα του δερματός μου.Το βάθος του πολύ καλό αλλά θέλω σιγά σιγά να βάλω και 5-6 ταχύτητα!Το μειονέκτημα του να ξυρίσει καλά τη περιοχή κάτω απο τη μύτη το επιβεβαιώνω και εγώ αλλά τελικά δε χρειάστηκε να επέμβει άλλη μηχανή!
Τη πήρα απο xenos, την έχει 80 ευρώ αλλά μου την άφησε 72 ευρώ μείον το ΦΠΑ λόγω τιμολογίου βγαίνει στα 59 ευρώ περίπου όσο θα την έπαιρνα ακριβώς απο το πιο φτηνό κατάστημα που βρήκα τουλάχιστον εγώ http://www.traditionalshaving.co.uk/mal ... Razor-Gold" onclick="window.open(this.href);return false; με αρκετό ψάξιμο.Εχθές παρήγγειλα τα πράγματα και σήμερα ήτανε εδώ.Ο xenos είναι πολύ καλός εξυπηρετικός , συζητήσιμος και επαγγελματίας για μένα!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Ηλίας
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
Με γειά, με γειά! :cool4
Γιάννης
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Μπράβο Ηλία, καλοξύριστη!
Ωραία η παρουσίαση σου. Φαίνεται πως η εν λόγω μηχανή είναι must have. Εγώ είχα κολλήσει με την Vision αλλά αν είναι Futur είναι τόσο μεγάλη, πιθανόν η Vision να είναι άβολη.
Ωραία η παρουσίαση σου. Φαίνεται πως η εν λόγω μηχανή είναι must have. Εγώ είχα κολλήσει με την Vision αλλά αν είναι Futur είναι τόσο μεγάλη, πιθανόν η Vision να είναι άβολη.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Ευχαριστώ παιδιά!Δε ξέρω αν είναι μεγαλύτερη η vision, τη βλέπω να είναι παρόμοια πάντως.Σκέφτηκα να πάρω τη vision μια στιγμή αλλά θεώρησα ότι είναι ακριβή , δε μου άρεσε έτσι όπως ανοίγει η κεφαλή της και τέλος δεν είχε σε χρυσό που ήθελα.
Πιστεύω ότι η μηχανή αυτή καλύπτει απο τον αρχάριο μέχρι τον έμπειρο.Πιστεύω πως στη σκάλα 1 ήτανε πιο αθώα απο τη merkur 34C HD και στο 3 περίπου ήτανε παρόμοιες στο κοψιμό της (εννοώ βάθος) , οι πιο έμπειροι ας πουνε και αυτοι τη γνώμη τους.Στη σκάλα 5-6 δε ξέρω τι μπορεί να κάνει , θα τη δοκιμάσω.Ακόμη όμως δεν έχω δει απο DE το βάθος και τη γλύκα ενός καλού straight razor, την έχω δει περίπου αλλά όχι τόσο ανώδυνα!Το μαχαίρι ακόμη είναι στη κορυφή για μενα και πιστεύω θα είναι για πάντα και αυτό οφείλεται στο ότι μπορείς να το μεταχειριστείς όπως θέλεις!
Πιστεύω ότι η μηχανή αυτή καλύπτει απο τον αρχάριο μέχρι τον έμπειρο.Πιστεύω πως στη σκάλα 1 ήτανε πιο αθώα απο τη merkur 34C HD και στο 3 περίπου ήτανε παρόμοιες στο κοψιμό της (εννοώ βάθος) , οι πιο έμπειροι ας πουνε και αυτοι τη γνώμη τους.Στη σκάλα 5-6 δε ξέρω τι μπορεί να κάνει , θα τη δοκιμάσω.Ακόμη όμως δεν έχω δει απο DE το βάθος και τη γλύκα ενός καλού straight razor, την έχω δει περίπου αλλά όχι τόσο ανώδυνα!Το μαχαίρι ακόμη είναι στη κορυφή για μενα και πιστεύω θα είναι για πάντα και αυτό οφείλεται στο ότι μπορείς να το μεταχειριστείς όπως θέλεις!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Ηλίας
- hero
- Γυμνάσιο

- 15
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Ηλια καλα ξυρισματα να εχεις .
Δοκιμασε στο 3 δυο περασματα και στο τελος κοντρα παρτα με την 34C και πες μου τα αποτελεσματα .
Στειλτω με pm ετσι για να μην μαθουν οι αλλοι :hystericalbs1
Δοκιμασε στο 3 δυο περασματα και στο τελος κοντρα παρτα με την 34C και πες μου τα αποτελεσματα .
Στειλτω με pm ετσι για να μην μαθουν οι αλλοι :hystericalbs1
Νίκος
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
Εδώ φαίνονται η μία δίπλα στην άλλη, καθώς και η 34.boltsis έγραψε:Δε ξέρω αν είναι μεγαλύτερη η vision, τη βλέπω να είναι παρόμοια πάντως.
[youtube][/youtube]
Γιάννης
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Τελικα δεν μας ειπε απο ποια πλευρα (αρα και ποια μηχανη) αισθανθηκε ξυρισμενος καλυτερα;
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;