Πρι Γλυκερίνης Παπουτσάνης κίτρινο
Omega 48
Κερκίνη Eve (Δείγμα)
Razorock Lupo 95 ss HD
Treet Dura Sharp #1
Old Spice Original
Vifrex
Γένια μιας μέρας.
Μετά το ξενέρωμα των τελευταίων ημερών με τιςTreet Platinum, θυμήθηκα πως είχα ένα κουτί Treet Dura Sharp που είχα χρησιμοποιήσει σε 3-4 ξυρίσματα πριν χρόνια και μου είχαν φανεί πολύ καλές... Τις ξέθαψα κ δοκιμάστηκαν με την Lupo. Καμία σχέση με τις platinum. Πολύ καλές λεπίδες, γλυκές κ κοφτερές, μαζί με Lupo έδωσαν ένα βαθύ ξύρισμα με δύο χέρια 1wtg+1 atg Χωρίς Πολλά Πολλά... Αρχικά το σκέφτηκα λίγο να φορτώσω το Ω 48 με το δείγμα του Κερκίνη, φοβούμενος πως θα το ρημάξει. Με ελαφρώς νωπό το πινέλο το φόρτωσα λίγο στη μύτη κ μου έδωσε πλούσιο αφρό για δύο χέρια ξυρισματος συν ένα τρίτο για ενυδάτωση. Ωραίο σετάρισμα του Eve με το Οld Spice Original. Σε πρώτη χρήση το οld spice δεν μου φάνηκε να έχει θέμα με τη διάρκεια του αρώματος, όπως πολλοί αναφέρουν. Εγώ ώρες μετά ακόμα μυρίζω. Δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά ισχύει. Επίσης άφησε πολύ καλή αίσθηση στο δικό μου λιπαρό δέρμα. Στεγνό και τσιταρισμένο τόσο όσο. Όπως μου αρέσει. Σίγουρα έπαιξε όμως ρόλο η συνδυαστική δράση των ενυδατικών ιδιοτήτων του πολύ καλού σαπουνιού.
Καλό βράδυ.