Gillette Tech

Απάντηση
ΑΡΤΑΚΟΣ
Νήπιο
Νήπιο
14

γεια σας παιδια!εχω μια ερωτηση.η gillette tech εβγαινε με αλουμινενια η σιδερενια λαβη?η δικια μου ειναι με σιδερενια,αλλα ψαχνοντας στο χωριο για παλιες μηχανες,βρηκα μια λαβη αλουμινενια ιδια με την σιδερενια.ειναι η τελευταια λαβη στην παρακατω φωτο.και οι δυο ειναι ιδιεσ με την παρακατω Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Οτι θελεις απο Gillette "the Tech" ειναι εδω:
http://mr-razor.com/Rasierer/Tech/Tech.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Φωτογραφιες μοντελων,χαρακτηριστικα,ετος,βαρος,χωρα
Ας ειναι καλα ο Joachim Duwe.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Σήμερα παρέλαβα μια Gillette tech , αν δε κάνω λάθος, με δυο κλειστά κουτάκια vintage blades!Eίναι σε άριστη κατάσταση και θέλει μόνο καθάρισμα.Θα ήθελα να μου πει κάποιος την ακριβή χρονολογία του.Μπήκα στο παραπανω link αλλά βρήκα 2 παρόμοιες με διαφορτική χρονολογία αλλά δεν έχουν αριθμό PAt OFF 2 σα τη δικιά μου.Μπορεί κάποιος να μου πει με ακρίβεια και να μας εξηγήσει τι είναι αυτό το PAT OFF?

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Πλάκα είχε όταν κάποιος φίλος μου τα είδε στο γραφείο μου και προσπαθούσε να ανοίξει το κουτάκι με τις λεπίδες για να τις δει :bigsmilie !Εκείνη την ώρα εργαζόμουνα και τον είδα απο τον καθρέφτη και έτρεξα να τοιν προλάβω, ρε καραμήτρο αυτά μπορεί να είναι απο όταν εσύ ήσουνα στα αρχ#^ια του πατέρα σου ακόμη!

Τα υλικά του είναι φοβερά, καμία σχέση με τα αλουμινένια που έχω.Όποιος ψάχνει για open θα συνιστούσα να ψάχνει και για αυτές τις σειρές της Gillette αντι για της Merkur!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 181 times

Μεγεια Ηλία! Έχει σειριακό αριθμό για να βρούμε την ηλικία της; Δώρο σου την έκαναν; Α, δεν είναι open η συγκεκριμένη!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Τι όμορφες που είναι οι DE με την γκραβούρα στην κεφαλή. Με'γειά.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Ευχαριστώ φίλε μου, δε μου τη κάνανε δώρο, απο το ebay την αγόρασα σε δημοπρασία!Δε βλέπω να έχει κάποιον σειριακό αριθμό, μπορώ να το δω κάπου αυτό;

Αν δεν είναι open, που υπάγεται ύστερα;
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 181 times

Απ'ότι έψαξα αυτές δεν είχαν, λάθος δικό μου, μπερδεύτηκα με τη δικιά μου που είχε. Μπάρα ασφαλείας θεωρείται αυτό που έχει από κάτω, αν ήταν open θα είχε χτένι!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Εγω δλδ γιατι βλεπω ενα L2? Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι "L", γιατι το φως οπως πεφτει το παραμορφωνει.. Αν ειναι "L", τοτε ειναι 2ο τριμηνο του 1941!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Στέφανε γράφει Ε και όχι L αν σε βοηθάει αυτό!Το 2 γνώριζα ότι είναι κάτι για τρίμηνο αλλά το μονόγραμμα δεν γνωρίζω κάτι.Δηλαδή πως αντιστοιχούνε τα γράμματα?

@Δημήτηρη έχεις δίκιο, απλά επειδή είναι λίγο μικρή η μπάρα και λίγο πιο χαμηλά νόμιζα ότι δεν είναι σα τη Merkur 34C ας πούμε.Πρέπει να είναι πιο επιθετική απο της closed της Μerkur φαντάζομαι αλλά ας το επισημάνουνε οι πιο έμπειροι αυτό.
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Τοτε παμε για το 1959!

Μην ξεχνατε αυτο το μηνυμα... :megagrin