Pre shave Γλυκερίνης Παπουτσάνης (όπως σχεδόν πάντα)
Simpson special pure badger 19mm (ή 18mm)
Savon Mystere Invenio
Merkur 41c
Voskhod #3
Pinaud Clubman Whiskey Woods
Ουσιαστικά η δεύτερη μηχανή μου, μετά την 33c. Την είχα πάρει κυρίως λόγω βινταζ τεχνοτροπίας ναούμ κ γτ μου φάνηκε άγρια. Απορώ πως κατάφερνα κ κοβόμουν με αυτήν τη μηχανή. Απλά δεν κοβεσαι με τπτ. Ακόμα κ καναδυό σπυράκια που τα πέρασα αφηρημένος, τα άφησε ατόφια. Οπότε τα πέρασα τα ξαναπέρασα, εκεί αυτά. 1 wtg, 2 atg. Νόμιζα πως έπαιρνα μόνο τον αφρό. Κ όμως με ξύρισε. Νταξ όχι κ γυαλί αλλά μια χαρά. Αν θες ένα γρήγορο ξυρισματάκι στις 6 το πρωί (ή βράδυ), μετά από χανγκοβερ, πριν πας για μεροκάματο σένιος στην οικοδομή, είναι μία χαρά. Το πινέλο δώρο πριν χρόνια από φίλη στη γιορτή μου, αγορά από ίντερνετ. Απόρησα πως έκανε τέτοια επιλογή. Της έπεσαν τα μούτρα λίγο όταν το άνοιξα μπροστά της κ είδε το μέγεθος. Καλά κ μένα λίγο με το πιθανό υπονοούμενο. Ρε μην στεναχωριέσαι της είπα, το σώμα έχει τόσα σημεία για πιθανό ξύρισμα. Τσιμπάει σαν σκατζόχοιρος οχι σαν ασβός κ μου αρέσει πολύ για αυτό. Κ επίσης αυτό το Πράγμα κάνει σε face lathering αφρό που κρατάει για 3 χέρια. Οκκκ 2.5... Για άλλο λόγο δεν το χρησιμοποιούσα συχνά, ούτε καν σε ταξίδι. Γτ δεν κρεμιέται ανάποδα στο σταντ. Αν κ αναθεωρώντας νομίζω πως δεν χρειάζεται κανά σπουδαίο στέγνωμα. Με καλό τίναγμα κ ελαφρό βούρτσισμα σε πετσέτα, μάλλον είναι μια χαρά χωρίς κατακόρυφα gymnastics. Θα αλλάξω τακτική απέναντί του...
Έδυσε κ αυτή η εβδομάδα.