Phoenix Artisan CK6 or Saponificio Varesino 4.3

Απάντηση

PAA CK6 or SV 4.3

PAA
9
50%
SV
9
50%

Σύνολο ψήφων: 18
Άβαταρ μέλους
Giwrgis
Δημοτικό
Δημοτικό
6
Has thanked: 2412 times
Been thanked: 2662 times

Ερώτηση προς χρήστες και γνώστες των δύο συγκεκριμένων σαπουνιών/φόρμουλας. Εαν έπρεπε να επιλέξετε ένα απο τα δύο ποιό θα ήταν και γιατί; :D

Το προφανές "πάρε και τα δύο" είναι ίσως η σωστότερη απάντηση αλλά ένα θα σας έκανε έστω μισό κλικ παραπάνω.. :helt
Embrace the steel..
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30572 times
Been thanked: 41606 times

Τα Φοίνιξ επειδή προτιμώ τα αρώματά τους.
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Constantin
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
4
Has thanked: 6881 times
Been thanked: 8984 times

140g. το Phoenix (μαλακό)
150g. το Varesino (σκληρό)
Αν και προτιμώ τα μαλακά σαπούνια (για να αποφεύγω το στέγνωμα απ' το σκληρό που θα χρειαστεί μούλιασμα λίγα λεπτά με ζεστό νερό)..
Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την τρελή ικανότητα αφρισμού του Varesino..(κάτι τέτοιο το κάνει και οικονομικότερο καθώς γυροφέρνουν στα 30 euro.)
Πέρα από τα ενδιαφέροντα αρώματα και των δύο.. θα πρότεινα και μια ματιά στα συστατικά τους.
Όπως και να 'χει τώρα.. απλά ψάχνουμε ποιο θα επιλέξεις να εμπιστευτείς πρώτα...αφού και από τα δύο ..το δικό σου πρόσωπο θα κρίνει!
𝕴𝖓 𝕾𝖎𝖒𝖕𝖘𝖔𝖓 𝖂𝖊 𝕿𝖗𝖚𝖘𝖙
Άβαταρ μέλους
zanxion
Δημοτικό
Δημοτικό
4
Has thanked: 2954 times
Been thanked: 3278 times

Φανατικός οπαδός των artisan καταστάσεων αλλά όταν τα βάζεις απέναντι στα σαπούνια της Saponificio Varesino η αναμέτρηση είναι απλά άνιση. :)
"If anyone here believes in telekinesis, raise my hand"

Νίκος
Άβαταρ μέλους
VOODOO
Δημοτικό
Δημοτικό
4
Has thanked: 7314 times
Been thanked: 7732 times

Και τα δυο πολύ καλά σαπούνια αλλά θα πρότεινα τα φοινιξ για την διάρκεια στο άρωμα και μόνο....
όλα καλά θα πάνε..... }:) }:)
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 15377 times
Been thanked: 15647 times
Επικοινωνία:

Προσωπικά, βρίσκω περισσότερο ενδιαφέροντα σαπούνια, από πλευράς αρωμάτων και προστασίας, τα SV.
Άβαταρ μέλους
badekas2
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 138 times
Been thanked: 1914 times

Και τα δυο ειναι υπεροχα και πολυ ψηλα σε ιδιοτητες.. οπωτε θα τα επαιρνα και τα δυο αλλα τα paa μου αρεσουν περισσοτερο αρωματικα
Άβαταρ μέλους
Constantin
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
4
Has thanked: 6881 times
Been thanked: 8984 times

Εγώ πάντως θεωρώ πώς το άρωμα είναι δευτερεύων σε ένα σαπούνι.. σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του καθένα..
Όπως και για άλλους το αυτοκόλλητο σχέδιο στο καπάκι ας πούμε (αν και δεν ξυριζόμαστε με τα καπάκια..)
Το σημαντικότερο κατά την δική μου γνώμη είναι τα συστατικά που επιλέγω να βάλω στο πρόσωπο μου..
Ο χρόνος δημιουργίας αφρού της αρεσκείας μου, σύμφωνα με τα γούστα μου, με πρωτεύον την προστασία και γλίστρημα λεπίδας που με ικανοποιεί..
Όταν ξεπλυθώ.. θα αρωματιστώ όχι απαραίτητα με το ίδιο άρωμα που άπλωσα να ξυριστώ μέσω του σαπουνιού..
𝕴𝖓 𝕾𝖎𝖒𝖕𝖘𝖔𝖓 𝖂𝖊 𝕿𝖗𝖚𝖘𝖙
Άβαταρ μέλους
Bill the butcher
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
5
Has thanked: 7683 times
Been thanked: 8234 times

Βλέποντας το ποστ με έπιασε η φαγούρα μου.
Λέω να γράψω, να μην γράψω..
Και μπροστά σε ένα τέτοιο δίλημμα... Τι έχει να πει κανείς άραγε :think:

Αν αξίζει να ειπωθεί κάτι μπροστά σε ένα τέτοιο "δίλημμα" ,
είναι αυτό που έχει πει εύστοχα σε άλλο νήμα ο αξιότιμος συντονιστής μας ΜΔ.
Το ότι τα Varesino στην πλειοψηφία τους κινούνται αρωματικά επάνω σε κοινό μοτίβο.
Λαϊκιστι "Κολονε" (cologne)

Από την άλλη, σίγουρα δεν συμβαίνει το ίδιο με την
Paa, καθώς (τουλάχιστον στην Αμερική) είναι ίσως η εταιρεία με την μεγαλύτερη ποικιλία αρωμάτων.

Αυτά ισχύουν κι έχουν νόημα για κάποιον που αγοράζει τα σαπούνια πέντε-πέντε και έχει δοκιμάσει ότι "πετάει κι ότι κολυμπάει"©

Στην περίπτωση σου φίλε Γιώργο, ότι και να πρώτο-διαλέξεις πιστεύω πως θα σε δικαιώσει τουλάχιστον κατά την απόδοση του.
Πρόκειται ίσως για τα κορυφαία vegan , σίγουρα από τα πλουσιότερα που έχει να παρουσιάσει το σύγχρονο wet shaving.
Διαφορετικές σχολές .

Pop art, μοντέρνα παρουσίαση, ευκολότερο φόρτωμα/χρήση, εύχρηστη συσκευασία και τεράστια ποικιλία σε αρώματα για τα αμερικανικά.

Σοβαρότερο, πολυτελέστερο,πιο αφαιρετικό, "ευρωπαϊκό" περιτύλιγμα για τα SV
Σκληρότερο σε υφή από το αμερικανικό(αφυδατωμένο) αλλά πολύ κοντά μεταξύ τους ποσοτικα - πρακτικά.

Αμφότερα λόγω της πλούσιας συνταγής τους, έχουν σχετικά πληθωρικό post shave.
Keep that in mind αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα και ψάχνεις καλοκαιρινό σαπούνι.

Το μόνο σίγουρο IMO είναι το δίλημμα σου δεν κρύβει "λάθος επιλογή".
Προχωρά άφοβα με αυτό που σου έκανε κλικ πρώτο και τράβα σκανδάλη ;)
Άβαταρ μέλους
Giwrgis
Δημοτικό
Δημοτικό
6
Has thanked: 2412 times
Been thanked: 2662 times

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και εισηγήσεις σας! Ο κύβος ερρίφθη και το ΡΑΑ εισήλθε στο καλάθι αγορών. Κύριος γνώμονας στα σαπούνια που χρησιμοποιώ είναι το νερό, μου αρέσουν τα διψασμένα σαπούνια και ήταν και ο κυριότερος λόγος για την επιλογή. Και εις άλλα με υγεία!
Embrace the steel..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”