Προτείνετε μου καλοκαιρινές κρέμες και σαπούνια.
- VasanismenoDubai
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 655 times
Εάν μπορείς να βρεις την Ινδική κρέμα ξυρίσματος VI JOHN θα δεις έχεις ένα πολύ ευχάριστο ξύρισμα και post shave. To tea-tree oil που περιεχει προσφερει ανακουφιση στο δερμα

- $@rgi
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 103 times
Θα ήθελα να τα δοκιμάσω ΟΛΑ!!! Έχω υπερβολική περιέργεια ή είμαι απλά υπερκαταναλωτικός; Πέρα από την πλάκα, με βλέπω να κατευθύνομαι στην σειρά Glasial της stirling. Και βλέπουμε...
Μακάρι να μπορούσα να δοκιμάσω και το Savon Mystere Cuba, αλλά δεν νομίζω να μπορέσω να στείλω μήνυμα στον κύριο που τα κατασκευάζει καθώς δεν διαθέτω ακόμη τον ανάλογο αριθμό μηνυμάτων.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας!
Μακάρι να μπορούσα να δοκιμάσω και το Savon Mystere Cuba, αλλά δεν νομίζω να μπορέσω να στείλω μήνυμα στον κύριο που τα κατασκευάζει καθώς δεν διαθέτω ακόμη τον ανάλογο αριθμό μηνυμάτων.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 25 Ιουν 2021, 10:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλώ, αφαίρεσε την υπογραφή του tapatalk. Φιλικά, Αντώνης.
Λόγος: Σε παρακαλώ, αφαίρεσε την υπογραφή του tapatalk. Φιλικά, Αντώνης.
Stelios
-
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 53 times
- Been thanked: 159 times
Have a great shave καρπούζι και chery bomp τρομερα αρωματα.
Μ&Ε shoap αρωμα sakura μυριζει κερασι και το verano με νοτες μπαχαρικων γλυκανισο και λιγο μενθολη
stirling islant man με αρωμα που θυμηζει θαλλασα
και το αγαπημενο μου zingari watchman οτι καλυτερο μπορεις να μυρισεις για καλοκαιρι!
Μ&Ε shoap αρωμα sakura μυριζει κερασι και το verano με νοτες μπαχαρικων γλυκανισο και λιγο μενθολη
stirling islant man με αρωμα που θυμηζει θαλλασα
και το αγαπημενο μου zingari watchman οτι καλυτερο μπορεις να μυρισεις για καλοκαιρι!
- DomieMic65
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 596 times
Και το Savon Mystere Argos (αρωματάρα) θα έλεγα ότι το βρίσκω καλοκαιρινό. Όχι μόνο το Cuba.
Επίσης από Have a Great Shave όλα όσα έχω μυρίσει ή δοκιμάσει είναι πολύ καλά κ για αυτή την εποχή. Καθόλου βαριά κ με ωραία ελαφριά μεταξυριστική αίσθηση. Αυτό και για τις δύο premium φόρμουλες.
Τέλος και το Mitchel's μια χαρά το βρίσκω για την εποχή μαζί με ένα 444/Mentolado Glacial μετά! Σούπερ!
Επίσης από Have a Great Shave όλα όσα έχω μυρίσει ή δοκιμάσει είναι πολύ καλά κ για αυτή την εποχή. Καθόλου βαριά κ με ωραία ελαφριά μεταξυριστική αίσθηση. Αυτό και για τις δύο premium φόρμουλες.
Τέλος και το Mitchel's μια χαρά το βρίσκω για την εποχή μαζί με ένα 444/Mentolado Glacial μετά! Σούπερ!
Μιχάλης
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 14069 times
- Been thanked: 8958 times
@kikos7
Savon Mystere Argos
Savon Mystere Fresh Shoot
@lazaros @Bill the butcher
Occult Citrus Bergamia
Occult Fougere Douce
@mengiorgos
Κερκινη Ποσειδωνας
(η σειρα τυχαια .... ολα τα προαναφερθεντα σαπουνια ειναι εξαιρετικα σε αρωμα και ιδιοτητες)
Savon Mystere Argos
Savon Mystere Fresh Shoot
@lazaros @Bill the butcher
Occult Citrus Bergamia
Occult Fougere Douce
@mengiorgos
Κερκινη Ποσειδωνας
(η σειρα τυχαια .... ολα τα προαναφερθεντα σαπουνια ειναι εξαιρετικα σε αρωμα και ιδιοτητες)
Ford Focus MkII f/l 2008
- VOODOO
- Δημοτικό
- 4
- Has thanked: 7314 times
- Been thanked: 7732 times
Le Pere Lucien : Apricot
Fine : Snake Bite
Fine : Snake Bite
όλα καλά θα πάνε.....