Valobra Menthol cream soap

Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Βαση αυτου http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php ... 943#p24943" onclick="window.open(this.href);return false; ανοιγω νεο τοπικ για το συγκεκριμενο.

Rich with natural almond oil, this soft soap is rich and luxurious, promising a clean shave with a soft, supple touch to the skin. To be used with a gentleman's shaving brush, bowl or mug. Menthol scented for a fresh shaving in the hot season.

Made It Italy

http://www.ebay.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;

Εικόνα

Εικόνα

Αν και βαση συσκευασιας και περιτυλιγματοσ περιμενεις ας πουμε κατι πιο συμπαγες τελικα δεν ειναι ετσι.
Μοιαζει σαν αναποδογυρισμενο γαλακτομπουρεκο !
:bigsmilie

Σαν πρωτη μυρωδια δεν δειχνει κατι ειδικο ας το πουμε,κατι ξεχωριστο στο θεμα αρωμα.
Κλασικη σαπουνιου θα ελεγα,περιμενα κατι να φτασει στην μυτη μου απο Μενθολη.
Καλυτερα να ηταν σε σωληναριο παρα ετσι μεσα στο μπολ,δειχνει καπως ασχημα.
Στο ξυρισμα ηταν καλο χωρις κατι το ιδιαιτερο.
Ο αφρος του δεν ειχε παχος αν και σταθερος,νερο ζητησε κανονικα οπως τα αλλα.
Με την αρχικη δοση εβγαλα 2 περασματα ανετα,για 3ο απλα χρειαστηκε ενα αγγιγμα στο μπολ και συνεχισα.

Δεν αφηνει καποια μυρωδια "συναρπαστικη" στο προσωπο ουτε και στο πινελο αφου στεγνωσει.
Στο θεμα δροσιας απλα ειναι ενα κλικ πανω απο καποιο κοινο σαπουνι,περιμενα πιο πολλα.
Αν και εχει Ευκαλυπτο το Valobra ουτε στο νυχι δεν πιανει το Proraso.
Εχω την εντυπωση πως θα το ξεχασω ευκολα πισω στο ραφι.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Πολύ ωραία παρουσίαση Δόρυ και πολύ χρήσιμες οι φωτογραφίες για να καταλαβαίνουμε πως ακριβώς είναι το σαπούνι.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Ωραίος Δόρυ, ευχαριστούμε.
Η συσκευασία είναι τραγικά απαράδεκτη.
Πάντως νομίζω ότι στο θέμα cooling effect η Proraso έχει κάποια μαγική συνταγή. Έτσι νομίζω ότι η αναζήτηση καλύτερου προϊόντος σε αυτόν τον τομέα είναι μάταιη.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

:thankyou αμφοτερους.
Στο θεμα Μενθολης που δεν αναγραφεται στα συστατικα υπαρχει και η σχετικη συζητηση:
Valobra-Menthol-Soft-Soap-Ingredients.
Αληθεια Ευκαλυπτο μπορουμε να προσθεσουμε εμεις εκ των υστερων;

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Ρε παιδιά συγχωρέστε με αλλά εμένα από τις εικόνες μου άρεσε.
Επίσης μου άρεσε και η συσκευασία. Έχω τις παραξενιές μου.

Δόρυ, αν τελικά καταλήξεις ότι είναι για ντουλάπι τότε προτείνω πάλι ανταλλαγή. Μπορεί να σε ενδιαφέρει κάτι από αυτά που έχω και εγώ για το ντουλάπι μου.
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Και πως να το βγαλω απο το μπολ;
Εχω αθικτο το χαρτινο κουτι του μα οχι το μεσα το "λαδοχαρτο".
Οτι εχεις διαθεσιμο στειλε μου πμ να το κανονισουμε αν ειναι ASAP.

:bigsmilie

Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 181 times

Slur έγραψε:Επίσης μου άρεσε και η συσκευασία. Έχω τις παραξενιές μου.
+1, θα διαφωνήσω με τον Απόστολο, βέβαια είναι υποκειμενικά αυτά τα θέματα! Και όπως το είδα ψηνομαι να πάρω το αμύγδαλο!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 231 times
Been thanked: 349 times

Την Παρασκευή παρέλαβα τα:
Valobra (almond)
Valobra Menthol
Χτες βράδυ έγινε δοκιμή με το Menthol και θα συμφωνήσω σε γεν.γραμμές με τον Δόρυ. Απλά εμένα μου άρεσε, η αίσθηση δροσιάς που δίνει στο πρόσωπο, αν και θα την προτιμούσα πιό έντονη. Δεν μου άρεσε το άρωμα (δε μυρίζει καθόλου menthol), σε αντίθεση με το almond που μυρίζει πολύ ωραία (δοκιμή σήμερα το βράδυ).
Όσον αφορά στην εμφάνιση και στην υφή, αυτή βελτιώνεται αν μπει στο ψυγείο.
Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Ο Δορυφέροντας είχε δίκιο. Η συσκευασία είναι εντελώς απαράδεκτη!
Θα ήταν όμορφη και κομψή, ή τέλος πάντων αποδεκτή αν επρόκειτο για σαπούνι τυλιγμένο μέσα στο λαδόχαρτο και τοποθετημένο στο κουτί.
Όμως δεν είναι σαπούνι, είναι κρέμα. Μαλακή κρέμα. Φανταστείτε την Kappus Aloe vera αντί να είναι σε σωληνάριο να είναι αδειασμένη σε ένα λαδόχαρτο. Πως θα την πάρετε; Πως θα την τοποθετήσετε σε μπολάκι; Θα πρέπει να τα κάνετε χάλια.

Η εταιρία σε αυτό το θέμα τα έχει κάνει θάλασσα. Αυτό το προϊόν θα έπρεπε να είναι οπωσδήποτε σε σωληνάριο. Κατά τα άλλα το κουτάκι είναι συμπαθητικό και αν είχε σαπούνι μέσα θα ήταν και κομψό για τα δικά μου τα γούστα, αλλά σε αυτή τη μορφή δεν συγχωρείται.

Έτσι λοιπόν, με τα χέρια και τα δάχτυλα την πήρα από το λαδόχαρτο και την έβαλα σε ένα πλαστικό μπολάκι. Στη διαδικασία έγινα χάλια και το 1/4 πετάχτηκε λόγω του ότι πασαλείφτηκαν τα χέρια μου στη μεταφορά και μετά έπρεπε να τα πλύνω.
Στη συνέχεια έβαλα το πλαστικό μπολάκι στο ψυγείο για να σφίξει λίγο. Πράγματι μετά από λίγο ήταν λίγο πιο σκληρό και πατήθηκε εύκολα ώστε να προσαρμοστεί καλά στο μπολάκι.

Όσων αφορά τον αφρό του εμένα με ικανοποίησε πολύ. Πηχτός, ενυδατικός, προστατευτικός, πλούσιος, χωρίς να χάνεται στο χρόνο.
Επίσης είναι καλός και για μεταξυρισματική δράση.

Το άρωμα είναι ιδιαίτερο. Έχει μια δροσάδα, αλλά δεν πρέπει να συγχέεται με το proraso γιατί κάθε σύγκριση είναι μάταια. Αυτό το σαπούνι δεν είναι Proraso. Η μυρωδιά δεν είναι εύκολο να περιγραφεί, θα έλεγα ότι θυμίζει βρεγμένο χορτάρι αλλά όχι ακριβώς. Τέλος πάντων εμένα το άρωμα μου άρεσε. Επίσης και αυτή η ηπιότερη του Proraso δροσιά του μου αρέσει αρκετά Είναι κατάλληλο και για φθινόπωρο.

Εν κατακλείδι λοιπόν εμένα αυτό το σαπούνι μου άρεσε και θα χαρώ να το εντάξω στο rotation μου.

:danke Δορυφέρον
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Με το καλο,να το χαρεις.

:dance

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”