Χθεσινοβραδυνό
-Occult Grooming Fougere Brutale SS
-Shavemac Horse synthetic SB
-Tatara MNM
-Wizamet (5)
-Brut asl
Δεν συνηθίζω να βαθμολογώ μηχανές, σαπούνια, λεπίδες, after shave. Όταν το ξύρισμα από αγγαρεία γίνεται απόλαυση, το να κάνω αναλυτική αξιολόγηση οποιουδήποτε προϊόντος χρησιμοποιώ θεωρώ ότι μου αφαιρεί ευχαρίστηση και μέρος αυτής της απόλαυσης.
Όπως πολλά πράγματα έτσι και εδώ κάποια προϊόντα είναι καλά , κάποια είναι μέτρια και κάποια κακά. (υπάρχουν και τα άριστα αλλά λόγω ότι είναι ελάχιστα συμψηφίζονται με τα καλά). Από ένα σαπούνι ξυρίσματος ζητώ πρώτα από όλα να είναι απλά… σαπούνι ξυρίσματος. Δεν θέλω να είναι κρέμα, τζελ, κερί, face mask, eau de parfum. Θέλω εύκολο αφρισμό, προστασία κατά το ξύρισμα, περιποίηση ώστε να έχω καλή μετά ξυριστική αίσθηση επιδερμίδας, φυσικά και ένα ευχάριστο άρωμα. Θέλω να με υπηρετεί και όχι να το υπηρετώ. Θέλω να είναι καλό και όχι να αγωνιώ να το κάνω εγώ καλό….
Έτσι λοιπόν από αυτά που δοκιμάζω στο συρτάρι μου μπαίνουν μόνο τα καλά, τα υπόλοιπα στον κουβά, δυστυχώς το συρτάρι είναι μικρό δεν τα χωράει.
Έχοντας δοκιμάσει τα Cuban Delight, Fougere Brutale, Bakhoor από Occult Grooming χαίρομαι ιδιαίτερα που χωρίς καμία αμφιβολία μπήκαν στο συρτάρι μου και μάλιστα μπροστά μπροστά!
Disclaimer: στο παραδοσιακό ξύρισμα το YMMV είναι ο χρυσός κανόνας, το χόμπι μας πάνω από όλα είναι η ψυχοθεραπεία μας και γιαυτό είναι απολύτως αποδεκτές όλες οι γνώμες και πρακτικές που ακολουθεί ο καθένας μας, αρκεί να τον ευχαριστεί και να μην είναι επιζήμιες για αυτόν και τους άλλους που πιθανόν να τον μιμηθούν.