Savon Mystere Invenio
Simpsons Chubby 2 Synthetic
Merkur 34G & Feather
Issey Miyake - L'Eau D'Issey ASL&B
Είχα τώρα κανένα μήνα που ξυριζόμουνα αποκλειστικά με δείγματα. Δε κάνω παράπονα, ήταν όλα ένα κ ένα αλλά έρχεται εκείνη η στιγμή που θες να φορτώσεις μέσα από το μπολ ρε αδερφέ!
Το Invenio μου έκλεισε το μάτι και άφρισε μόνο με τη σκέψη! Καλό φόρτωμα και το αποτέλεσμα ήταν ένας γυαλιστερού αφρός, για 4 χέρια τουλάχιστον, εύκολα χωρίς κανένα κόπο.
Αυτή η φόρμουλα του γιατρού δίνει αφρό με δομή που γλιστράει απίστευτα όμορφα, αφήνοντας πίσω αυτό το κάτι που χρειάζεται για να περνάει το ξυράφι χωρίς να υπάρχει αφρός και να αισθάνεσαι άνετος, ανέμελος και ασφαλής. Η 34 έκανε πατινάζ μειώνοντας κατά πολύ τους χρόνους ξυρίσματος.
Από αυτά που έχω δοκιμάσει πιστεύω ότι το μυστήριο Invenio είναι το καλύτερο Mystere. Όχι ότι αλλάζει κάτι σε σχέση με τα υπόλοιπα της σειράς σχετικά με τις ιδιότητες τους. Το ίδιο σαπούνι είναι.. Αλλά αυτό το άρωμα... Ξυριζόμουνα και σκεφτόμουνα ότι αν μου έδιναν αυτό το σαπούνι σε blind test, με αυτο το (residual) slickness και αυτό το απίστευτο άρωμα, θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι Varesino.
Αν κάτι δεν έχουν τα Mystere στο βαθμό που θα ήθελα είναι το post shave. Έχω επιδερμίδα που αντέχει τα λεγόμενα "βαριά" post shaves. Δε τα κυνηγάω αναγκαστικά αλλά ειδικά το χειμώνα τα καλο-δεχομαι. Ενώ ξεκίνησα με σκοπό να χρησιμοποιήσω μόνο lotion, στο 20λεπτο έβαλα και λίγο balm ώστε να είναι πραγματικά υπερ-απολαυστικό το ξύρισμα.
Ο Δημήτρης με μεγάλη αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνει μας παρέχει μια πραγματική πολυτέλεια , δίπλα στη πόρτα μας και εμείς ψάχνουμε μικρούς Γαλάτες και προβατάκια.
Thanks doc! Πρώτα για τον αγώνα που είμαι βέβαιος ότι καθημερινά δίνεις στο πεδίο μάχης που έχει μετατραπεί ο χώρος εργασίας σου και έπειτα για αυτά τα διαμάντια που μας φτιάχνουν την ημέρα και τη διάθεση.