Καλή βδομάδα σε όλους!
Αυτή που μας τελείωσε ήταν η #canadaweek, όπου οι εδώ συνξυριστές χρησιμοποιούν μόνο καναδικά προϊόντα.
Για καλή μου τύχη, μια και δεν ήξερα για αυτή τη βδομάδα, είχα ηδη παραγγείλει πριν λίγες μέρες το πινέλο από την APShaveco, οπότε μπόρεσα να συμπληρώσω εγκαίρως σετ.
Μηχανή:
Rockwell 6S με R5. Ναι μεν made in usa, αλλά η εταιρεία είναι δικιά μας, πώς να το κάνουμε. Ίσως του χρόνου με μια Karve, για τους δύσκολους

.
Λεπίδα:
Shaverboy #1 χρήση. Πολύ καλή, μου κάθεται μια χαρά αυτή η λεπίδα, η δεύτερή τους που χρησιμοποιώ. (made in India btw, τους είχα ρωτήσει στη σελίδα τους στο facebook)
Πινέλο:
APShaveco Gelousy 24mm. Ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Φοβερό luxurious feel στο πρόσωπο, ακόμα κι από τη δεύτερη χρήση. Και στις άκρες, αλλά και στο splay η αίσθηση είναι τέρμα μαλακή και ωραία. Ο θύσανος πολύ πυκνός, είναι οι λεγόμενοι SHD (πολύ πιθανόν της OUMO που προμηθεύει λένε και την Maggards με SHD). Flow through βέβαια ούτε για πλάκα. Είναι αρχή ακόμα, θα δω πώς θα πάει καθώς στρώνει, αλλά ίσως τα SHD δεν είναι για μένα. Όπως διαβάζω δε θα'μαι ο μόνος.
Σαπούνι:
HSSC Havana Vieja. Βανίλια βανίλια βανίλια με λίγο καπνό. Και λίγο βανίλια για το το τέλος. Προτιμώ ένα κλικ παραπάνω το τάλλοου τους, αλλά κι αυτή εδώ η φυτική τους φόρμουλα είναι φοβερή. Κάνουν τον τύπο μαρέγκας που εμένα τουλάχιστον μ'αρέσει.
ASL:
Marlogue Wood της MAOL. Έχει και λανολίνη, έχει και τα λαδάκια του, αλλά μάλλον σε μικρές ποσότητες: στο λιπαρό μου δέρμα έκατσε ταμάμ. Σίγουρα βέβαια θα βοήθησε και το σαπούνι. Το άρωμα έχει έντονη τη φτέρη, δεν είναι καλλυντικό - δε θα το 'βαζα ας πούμε για καφέ ή ποτό έξω - εντούτοις έχει μια φρεσκάδα από δάσος. Για όση ώρα διαρκεί είναι πολύ ευχάριστο. Τύπικαλ αρτιζάνικο, όλα αιθέρια και χειροποίητο.