Rockwell 6s
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
Άμα κοπεις δεν θα φαίνεται και το αίμα...
- emminad
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 1657 times
Σωστός [mention]macho [/mention] δεν το είχα σκεφτεί αυτό!Αρα μηπως να πάω σε μπλε σαν γαλαζοαίματος που είμαι; 

Ας καταθέσω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη για την αγαπημένη -πια- καναδέζα, εν τάχει.
Είναι για τους μύστες που δεν επιθυμούν να συμβιβαστούν ως προς την ποιότητα της μηχανής ή που ψάχνουν για ένα εργαλείο που κυριολεκτικά θα τους κρατήσει συντροφιά στο ξύρισμα μια ζωή. Προσφέρει υπέροχα ξυρίσματα, από αυτά που χαίρεσαι και σου φτιάχνουν τη μέρα. Η εργονομία της με τις πλακέτες για τον τύπο ξυρίσματος κάνουν τη διαφορά κατ' εμέ μιας και δε χρειάζεσαι περαιτέρω μηχανισμούς όπως σε τύπους πεταλούδα κλπ. Επομένως λαδάκια, λιπαντικά και ιστορίες γι' αγρίους δε χωράνε εδώ. Ναι, είναι ακριβούτσικη αλλά το καλό το πράγμα απαιτεί την επένδυσή του. Σε αποζημιώνει και με το παραπάνω επομένως χαλάλι.
Είναι για τους μύστες που δεν επιθυμούν να συμβιβαστούν ως προς την ποιότητα της μηχανής ή που ψάχνουν για ένα εργαλείο που κυριολεκτικά θα τους κρατήσει συντροφιά στο ξύρισμα μια ζωή. Προσφέρει υπέροχα ξυρίσματα, από αυτά που χαίρεσαι και σου φτιάχνουν τη μέρα. Η εργονομία της με τις πλακέτες για τον τύπο ξυρίσματος κάνουν τη διαφορά κατ' εμέ μιας και δε χρειάζεσαι περαιτέρω μηχανισμούς όπως σε τύπους πεταλούδα κλπ. Επομένως λαδάκια, λιπαντικά και ιστορίες γι' αγρίους δε χωράνε εδώ. Ναι, είναι ακριβούτσικη αλλά το καλό το πράγμα απαιτεί την επένδυσή του. Σε αποζημιώνει και με το παραπάνω επομένως χαλάλι.
- Luthier1099
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 68 times
- Επικοινωνία:
Καλημέρα.
Λατρης κι εγώ της S6άρας...

μολις είδα την κόκκινη τρελάθηκα... αγορά κατευθείαν!
τσίμπησα και την γκεσταμπίτισσα την futur και ο θεός βοηθός!
χαχαχααχχαχαα
Λατρης κι εγώ της S6άρας...

μολις είδα την κόκκινη τρελάθηκα... αγορά κατευθείαν!
τσίμπησα και την γκεσταμπίτισσα την futur και ο θεός βοηθός!
χαχαχααχχαχαα
The creative adult is the child who survived...
- chris
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 579 times
- Been thanked: 634 times
Καλησπέρα σε όλους !!! Έχω μια ερώτηση και σας παρακαλώ θα ήθελα την βοηθεια σας . Στα ελληνικά καταστήματα την βρίσκω διαθέσιμη μόνο σε μπλε, κόκκινο και μαύρο. Κλίνω προς το μαύρο αλλά διστάζω για το χρωμα επειδή φοβάμαι μήπως με την πάροδο του χρόνου υπάρξει κάποιο ξεθώριασμα . Γνωρίζεται κάτι ;
Χρηστος
- donP
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 630 times
- Been thanked: 807 times
Είχα την μαύρη και παρά την ευλαβική χρήση της, μετά τις πρώτες χρήσεις άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια χρήσης.
Επικοινώνησα με την εταιρεία και η απάντησή τους αρκέστηκε στο:
"...Before, we were using PVD (physical vapor deposition) but we are now switching to a proprietary oil-based coating that's more durable which better protects the stainless steel."
Αν και γενικά δεν εμπιστεύομαι τις επιμεταλλώσεις, όλες οι ανοδιωμένες μηχανές αλουμινίου που έχω δεν παρουσίασαν το παραμικρό πρόβλημα, αντίθετα η πρώτη μου επιμεταλλωμένη ατσάλινη ανοξείδωτη με ψιλοαπογοήτευσε...
Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, ίσως απλά εγώ να έπεσα σε δευτεριάτικο κομμάτι.
Προσωπικά δεν με έπεισαν και τελικά αναγκάστηκα να την αγοράσω και στο κλασικό ασημί και ησύχασα.
...αν και εξακολουθώ να γλυκοκοιτάζω την γαλάζια....
Επικοινώνησα με την εταιρεία και η απάντησή τους αρκέστηκε στο:
"...Before, we were using PVD (physical vapor deposition) but we are now switching to a proprietary oil-based coating that's more durable which better protects the stainless steel."
Αν και γενικά δεν εμπιστεύομαι τις επιμεταλλώσεις, όλες οι ανοδιωμένες μηχανές αλουμινίου που έχω δεν παρουσίασαν το παραμικρό πρόβλημα, αντίθετα η πρώτη μου επιμεταλλωμένη ατσάλινη ανοξείδωτη με ψιλοαπογοήτευσε...
Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, ίσως απλά εγώ να έπεσα σε δευτεριάτικο κομμάτι.
Προσωπικά δεν με έπεισαν και τελικά αναγκάστηκα να την αγοράσω και στο κλασικό ασημί και ησύχασα.

...αν και εξακολουθώ να γλυκοκοιτάζω την γαλάζια....

Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
Δημόκριτος
Δημόκριτος
- chris
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 579 times
- Been thanked: 634 times
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια δυστυχώς αυτά που φοβόμουν ....μάλλον δεν θα κάνω χριστουγεννιάτικο δωράκι στο εαυτό μου και θα περιμένω μέχρι να έρθει κάποια κλασική ασημί ....

Χρηστος
- andreop
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 14502 times
- Been thanked: 15839 times
Από τις πολύ αγαπημένες μου μηχανές. Στιβαρή και ποιοτική.
Παναγιώτης
-
- Γυμνάσιο
- 6
- Has thanked: 17412 times
- Been thanked: 7038 times
Φίλε μου και εγώ που έχω την μπλε με πολύ προσοχή κάθε φορά που την χρησιμοποιώ φάνηκαν τα πρώτα σημάδια οπότε η ασημί είναι μονόδρομος
Γιώργος