Καλησπέρα σε όλους
Είπα με σκοπό να κάνω μνημόσυνο 9 ημερών στον φίλο μου, να μείνω αξύριστος (εδώ και πάρα πολλά χρόνια) μέχρι τότε αλλά ζητάω συγνώμην από την ψυχούλα του δεν άντεξα άλλο την αξυρισιά που άρχισε η φαγούρα και σιχαινόμουν να κοιτάξω καθρέπτη.
Πάμε λοιπόν...
Sb theater 2b 30 bulbe
Ss MDC vetiver
De rex ambassador (το πρώτο πέρασμα στο 6 και τα υπόλοιπα στο 4) + gillette super platinum/2
Asl fine green vetiver.
Aυτό το ξυραφάκι ήταν το τελευταίο από το πακετάκι και όπως είπα και σε προηγούμενο ξύρισμα δεν το ξαναπαίρνω με τίποτα. Στο πρώτο πέρασμα με τη μηχανή στο 6 (έχω ξαναξυριστεί στη συγκεκριμένη ρύθμιση αρκετές φορές) οι τρίχες αντιδρούσαν λες και τις έβγαζες με τσιμπιδάκι μία-μία. Και βαρέθηκα να αλλάξω λεπίδα στη μέση της διαδικασίας. Τέλος πάντων.
Με καμιά δεκαριά σβουρίσματα του αρκετά μουλιασμένου πινέλου στο ένα λεπτό μουλιασμένο σαπούνι βγήκε αφρός για το ξύρισμα του θαλάμου! Για το λόγο αυτό (ενώ το έχω περιορίσει στα τρία εδώ και καιρό) έκανα και τέταρτο πέρασμα. Και από πάνω η fine (τι λοσιόν είναι αυτή!) ενώ έχουν περάσει περίπου 2-2,5 ώρες επειδή η μύτη έχει συνηθίσει τη μυρουδιά, όταν σηκώνω το χείλος το πάνω και ακουμπάει το μουστάκι στη μύτη, ανιχνεύεται κάργα η μυρουδιά. Και ενώ ήθελα να προσθέσω και μπαλμ το άφησα και για να μην διώξω τη μυρουδιά αλλά και γιατί η λοσιόν το περιποιήθηκε το δέρμα.
Καλό Σ'/Κ σε όλον τον κόσμο και ξυρίσματα ανεπανάληπτα (μέχρι το επόμενο)!!