Εργασίες στα ξυράφια μου
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Nαι όπως γράφω και στη παρουσιασή του κατα τη παραλαβή δυσκολεύοταν να κόψει τις τρίχες του πάνω μέρους της παλάμης παρα τα συνεχή στροπαρίσματά του.Εχθές το πέρασα πρώτα απο τη κινέζικη για να γλυτώσω τα υπόλοιπα αλλά πάλι τα ίδια.Αφου ήμουνα με ένα φίλο μου που ξυρίζεται και αυτός με Dovo shave ready βάζαμε τον αντιχειρά μας χωρίς να μας κόβει η να μας τσιμπάει.Τώρα είναι εμφανή η διαφορά του και στο ξύρισμα θα δουμε τι θα πει.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Ηλίας
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
Σήμερα χρησιμοποίησα το σετ βουρτσάκια/πάστες που είχα αγοράσει πριν λίγες μέρες απο Praktιker για να βγάλω όσο μπορώ του λεκέδες και να γυαλίσω το C.V Heljestrand No.55 που έχω.Σαφώς γυαλίστηκε αλλά μερικοί λεκέδες παρέμειναν αλλά είπα να μη το κάνω άλλο και το ζορίσω. Εδώ είναι φωτό απο πρίν και εδώ φαίνεται η διαφορά του

Αφού τελείωσα το ξαναπέρασα ελαφρώς απο τις πέτρες μου γιατί πρέπει να επηρεάστηκε ο αθέρας απο το βούρτσισμα, παρόλο που πρόσεχα πολύ.Σήμερα το βράδυ θα ξυριστώ με αυτό..

Αφού τελείωσα το ξαναπέρασα ελαφρώς απο τις πέτρες μου γιατί πρέπει να επηρεάστηκε ο αθέρας απο το βούρτσισμα, παρόλο που πρόσεχα πολύ.Σήμερα το βράδυ θα ξυριστώ με αυτό..
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Ηλίας
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Ανοίγω και ξανανοίγω το συρτάρι με τα ξυράφια μου και επιθεωρώ τις κόψεις και σκέφτομαι πιο θα μπορούσα να ακονίσω στις πέτρες μου αλλά δυστυχώς δεν χρειάζεται κανένα.
Νομίζω χρειάζομαι ιατρό :shocking :censored1 :oops :shok :dontpanik

εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
Φίλε slur ίσως σου βρήκα δουλειά!Μόλις κέρδισα ένα Thomas Turner & Co σε πολύ καλή τιμή (item number 320707763396) αλλά δεν είναι shave ready.Aν χρειάζεται ακόνισμα σε αρχικά grit τα οποία δεν έχω , αν θες και έχεις τη διάθεση ακόμη και το χρόνο στη στέλνω να μου την ακονίσεις.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την ακονίσεις και να τη ταχυδρομήσεις με αντικαταβολή να τη πληρώσω εγώ βέβαια.Αν για οποιοδήποτε λόγο δε μπορείς κατλαβαίνω και δε τίθεται κάποιο θέμα παρεξήγησης.
Ηλίας
Ηλίας
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Παρε ενα ποτηρι σπασε την κοψη και ξεκινα παλι :hystericalbs1Slur έγραψε:Ανοίγω και ξανανοίγω το συρτάρι με τα ξυράφια μου και επιθεωρώ τις κόψεις και σκέφτομαι πιο θα μπορούσα να ακονίσω στις πέτρες μου αλλά δυστυχώς δεν χρειάζεται κανένα.
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
Δεν το πιστεύω!boltsis έγραψε:Φίλε slur ίσως σου βρήκα δουλειά!Μόλις κέρδισα ένα Thomas Turner & Co σε πολύ καλή τιμή (item number 320707763396) αλλά δεν είναι shave ready.Aν χρειάζεται ακόνισμα σε αρχικά grit τα οποία δεν έχω , αν θες και έχεις τη διάθεση ακόμη και το χρόνο στη στέλνω να μου την ακονίσεις.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την ακονίσεις και να τη ταχυδρομήσεις με αντικαταβολή να τη πληρώσω εγώ βέβαια.Αν για οποιοδήποτε λόγο δε μπορείς κατλαβαίνω και δε τίθεται κάποιο θέμα παρεξήγησης.
Παραλίγο να χτυπηθούμε μαζί στο ebay!
Παρακολούθησα τη δημοπρασία μέχρι τέλος. Στην αρχή ήταν κάπου στις 23 στερλίνες και ήταν πολύ καλή ευκαιρία. Μετά πήγε στις 33 κανά-δυό λεπτά πριν το τέλος. Τα τελευταία δευτερόλεπτα είδα να το χτυπάνε στις 34 όπου και έκλεισε. Τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά να το χτυπήσω αλλά τελικά το άφησα γιατί με ενδιαφέρει πολύ αυτό: 220796524703
Σε παρακαλώ λυπήσουμε σε αυτό, αν και δεν νομίζω να το πάρω διότι θα το μυριστούν τα κοράκια και θα ανέβει πολύ η τιμή του πιστεύω.
Στείλε το όποτε θέλεις να στο ακονίσω ευχαρίστως. Έτσι και αλλιώς παραλίγο να το ακόνιζα :bigsmilie
Εσύ θα πληρώσεις τα έξοδα αποστολής σε εμένα και εγώ θα πληρώσω τα έξοδα αποστολής σε εσένα και είμαστε εντάξει.
Νομίζω ότι και οι δύο πάσχουμε επίσημα από την αρρώστια που στο SRP ονομάζουν RAD (razor acquisition disorder).
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
hero έγραψε:Παρε ενα ποτηρι σπασε την κοψη και ξεκινα παλι :hystericalbs1Slur έγραψε:Ανοίγω και ξανανοίγω το συρτάρι με τα ξυράφια μου και επιθεωρώ τις κόψεις και σκέφτομαι πιο θα μπορούσα να ακονίσω στις πέτρες μου αλλά δυστυχώς δεν χρειάζεται κανένα.
Είμαι οριακά στο να το κάνω :shocking
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
:lachtot Άκου να δεις τι γίνεται!Το πρωί κοιτούσα ένα George Butler απο τον ίδιο πωλητή αλλά το άφησα.Το συγκεκριμένο που κέρδισα το χτύπησα στα τελευταία 30sec μια στερλίνα παραπάνω και λέω αν το πήρα το πήρα.Και τα δύο πάντως συγκαταλέγονται στο κατάλογο των καλών ξυραφιών που έχουμε!
Το ξυράφι θα στο στείλω και εννοείται δε θα χρεωθείς τίποτα, παρα μόνο το χρόνο σου και τη τέχνη σου!Εγώ δε το βιάζομαι καθόλου και μπορείς να το ακονίσεις όποτε θέλεις.Σε ευχαριστώ προκαταβολικά για τη θετική απάντησή σου!
hero η δεύτερη επιλογή μου ήσουνα εσύ όχι γιατί θεωρώ ότι ακονίζει καλύτερα ο slur αλλά για το λόγο ότι τέθηκε το θέμα έτσι στο παραπάνω ποστ!Σε έχω σε υπόληψη καθώς και πολλά άλλα μέλη που ασχολούνται με τα μαχαίρια και συγκεκριμένα με το ακόνισμα που είναι συγκεκριμένοι εδω μέσα.Κάποια στιγμή θα στείλω και σε εσένα κάποιο ξυράφι μου να το περιποιηθείς αν το θες και συ βέβαια.
Το ξυράφι θα στο στείλω και εννοείται δε θα χρεωθείς τίποτα, παρα μόνο το χρόνο σου και τη τέχνη σου!Εγώ δε το βιάζομαι καθόλου και μπορείς να το ακονίσεις όποτε θέλεις.Σε ευχαριστώ προκαταβολικά για τη θετική απάντησή σου!
hero η δεύτερη επιλογή μου ήσουνα εσύ όχι γιατί θεωρώ ότι ακονίζει καλύτερα ο slur αλλά για το λόγο ότι τέθηκε το θέμα έτσι στο παραπάνω ποστ!Σε έχω σε υπόληψη καθώς και πολλά άλλα μέλη που ασχολούνται με τα μαχαίρια και συγκεκριμένα με το ακόνισμα που είναι συγκεκριμένοι εδω μέσα.Κάποια στιγμή θα στείλω και σε εσένα κάποιο ξυράφι μου να το περιποιηθείς αν το θες και συ βέβαια.
Ηλίας
Ηλίας
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Boltsis δεν υπαρχει θεμα με αυτο που γραφεις , εδω ειμαστε για να βοηθαει ο καθενας οπως μπορει . Οποτε θελεις ευχαριστως να μου στειλεις .
Παντως καποια στιγμη να αγορασεις τις καταλληλες πετρες και παστες για τον απλο λογο οτι θα παρεις μεγαλη χαρα οταν περιποιησε μονος σου τα ξυραφια , εγω χαιρομαι πολυ περισσοτερο οταν φτιαχνω τα ξυραφια παρα οταν κανω την αρχικη αγορα , ειναι κατι σαν να δημιουργεις .
Παντα στην διαθεση για οποιο μελλος χρειαστει κατι .
Παντως καποια στιγμη να αγορασεις τις καταλληλες πετρες και παστες για τον απλο λογο οτι θα παρεις μεγαλη χαρα οταν περιποιησε μονος σου τα ξυραφια , εγω χαιρομαι πολυ περισσοτερο οταν φτιαχνω τα ξυραφια παρα οταν κανω την αρχικη αγορα , ειναι κατι σαν να δημιουργεις .
Παντα στην διαθεση για οποιο μελλος χρειαστει κατι .
Νίκος
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
Φίλε hero έχω ήδη αγοράσει όπως μπορεί να έχεις δει μια Norton 4000/8000 , μια coticule slurry stone , μια κινέζικη τελιώματος καθώς και το λουρί που έχω η μια πλευρά έχει πράσινη πάστα.Νομίζω για αρχή είμαι καλά.Κάποια στιγμή θα πάρω και κάποιες με χαμηλότερα grit αλλά δε το βιάζομαι.2 απο τα ξυράφια που έχω αγοράσει τα έχω περάσει επιτυχώς κατε με απο τις πέτρες μου , η ικανοποίηση μεγάλη και μπορώ να νιώσω κατα ένα μεγάλο ποσοστό αυτό που λες στο παραπάνω ποστ!
Ηλίας
Ηλίας