Το Italian citrus είναι ουσιαστικά απομίμηση της Acqua di Parma Colonia.
Δεν το λες καθαρό λεμόνι. Μου φαίνεται σαν ένα μείγμα εσπεριδοειδών.
Οπως όλα τα Fine, έχει άψογες ιδιότητες και μεγάλη διάρκεια στο πρόσωπό μου βέβαια. YMMV
Αυτη την αποψη εχω κι εγω για τις fine. Και δεν θεωρειται (απο εμενα) απαραιτητη ντε και καλα η μυρουδια σαπουνιου και μετα λοσιον η μπαλμ να ειναι ιδια. Απλα να μοιαζουνε αρκετα.
Το fine το έχω και ειναι κιτρωδες, με ένα συνδυασμό εσπεριδοειδών όπως είπε ο Fox. Θα πρότεινα το λεμόνι της toobs ή το Agua de limon Myrsol αν θέλεις λεμόνι.
Μάκης www.takeabook.gr
Βιβλία - Σχολικά είδη - Επιτραπέζια παιχνίδια
Υπάρχει κάποια πρόταση σε μπαλμ άφτερ σέιβ λεμόνι? Το θέλω για balm-ική (!) συνοδεία στο mdc agrumes.
Το σχετικό lime της castle forbes (που μονο κατ' όνομα το ξέρω) υπάρχει περίπτωση να ταιριαξει? Μάλλον όχι γιατι εν πρώτοις άλλο lime κι άλλο (λενόνι) agrumes?
Tώρα βρήκα και αυτό που το είχα ξεχάσει με το ίδιο θέμα. Σας ευχαριστώ όλους. Θα έπαιρνα το adp balm αλλά το θεωρώ πολύ ακριβό, οπότε μάλλον θα πάρω από maggards το stirling του Βασίλη. Και πάλι ευχαριστω!
Σε balm υπάρχει και το Edwin Jagger Lime and Pomegranate, το οποίο αν και έχει το ρόδι στον τίτλο, μυρίζει μόνο λεμόνι· ή τουλάχιστον δεν μπορώ να διακρίνω το ρόδι.
Wir müssen wissen, wir werden wissen - David Hilbert