Pre shave - Proraso κόκκινο με σανδαλόξυλο
Μηχανή - Parker 91R closed comb
Ξυραφάκι - Astra SP
Πινέλο - Omega 98
Σαπούνι - Arko shaving stick
After - Floid black με λίγο 444
Καλησπέρα κι από μένα.
Πρώτο ξύρισμα με «βαριά» μηχανή, πέραν της feather popular όλα πήγαν καλά, ευτυχώς. Οι προειδοποιήσεις για μεγάλη προσοχή και μηδενική πίεση παντού στο φόρουμ έπιασαν τόπο. Τι να σας πω παιδιά, άλλη εμπειρία. Παρόλο, που το ρίσκαρα, και πρώτη φορά έφτιαξα αφρό κατευθείαν στο πρόσωπο με το arko, η parker τα έκανε όλα πολύ εύκολα. Ένιωθες ότι δεν άφηνε πίσω τίποτα σε γένια 3 ημερών. Το καινούριο floid black, τίμια και αναγκαία προσθήκη, γιατί η κοπέλα μου θα προτιμούσε να βάζω αντικουνουπικό, παρά το vigoroso, που το έχω σε 400άρι μπουκάλι, και βάζω και με το κιλό. Τέλος, ξέρω ότι μπορεί να στεναχωρήσω κόσμο, αλλά το 444, που είδα τις κριτικές στο wellshaved και παρασύρθηκα και το πήρα, είναι η μόνη αγορά, που μετανιώνω. Παραδόξως, παρά την ηλικία μου (25), μου αρέσουν οι μυρωδιές μπαρμπέρικου του ΄30 (βλ. arko, vigoroso). Αλλά η μυρωδιά νοσοκομείου του Α' Παγκοσμίου, δεν παλεύεται με τίποτα ρε παιδια

.
ΥΓ: Ο χοίρος, αφού μετά τα πρώτα ξυρίσματα έβγαλε κάποιες τρίχες, που υποθέτω είναι φυσιολογικό, και είχε σταθεροποιηθεί για κανά μήνα, πλέον τον τελευταίο καιρό φαίνεται λίγο ξεμαλλιασμένος μονίμως, όπως μπορεί να φαίνεται στη φωτογραφία. Να ανησυχώ, ή θα φτιάξει με τα ξυρίσματα; Μήπως του πέταξα τα μάτια έξω;
Αυτά, καλό υπόλοιπο Κυριακής!