Είμαι πάντα υπέρ του να εκφέρω την γνώμη μου, εφόσον πρώτα έχω δοκιμάσει, (νόμος μου) γιατί έτσι κάνω λιγότερα λάθη εκτίμησης.
Το σετάκι αγοράστηκε από φίλο, και έτσι είχα και εγώ την ευκαιρία να το δοκιμάσω, είπαμε στις δοκιμές πάντα ανοιχτοί.
Όλες οι λεπτομέρειες του είναι τέλεια γυαλισμένες, (polished set) και το πλήρες σετάκι έχει 4 lower plates (0.69, 0.90, (0.9 open comb), 1.18 mm
είναι όμορφο και κομψό, η λαβή του δεν με ενθουσίασε αλλά ούτε είναι κακή, το βάρος-ζύγισμα του είναι πολύ καλό.
Ξυριστικά, έκανα τρία ξυρίσματα ένα με το 0,90sb ένα με το το 0.9 open comb την Πέμπτη, και ένα με το 1.18 mm. Οι εντυπώσεις που μου άφησε είναι πολύ καλές, αλλά για εμένα το μόνο που θα ήταν χρήσιμο είναι το 1.18 mm (ξυρίζομαι ανά δύο μέρες) το 0.9 open comb μου έπεσε "λίγο" είναι καλύτερο από το Game Changer .84-P και τo Karve F - gap, που ξυρίζουν και αυτά υπέροχα, αυτό που βρήκα κάπως είναι η γωνία της κοπής του, είναι 'wide' και έτσι είσαι συνέχεια σε αναζήτηση (χωρίς να έχω πρόβλημα) της. Αυτά για την υπέροχη αυτή μηχανή, και με βάση πάντα το γνωστό μας ymmv.!
Θα το πρότεινες; Χαλαρά Ναί!
Θα το αγόραζες μετά την δοκιμή; Όχι, διότι δεν έχει να μου προσφέρει κάτι παραπάνω από την Rex!