Τη τελευταία εβδομάδα μεγάλη ταλαιπωρία λόγω δουλειάς και σήμερα ήταν το πρώτο ξύρισμα που στην ουσία απόλαυσα μετά απο αρκετές μέρες με ξυρίσματα στο "φτερό"...
Καλό μας βράδυ!

Εννοείς τις Gillette 7 o'clock Super Platinum στην μπλέ συσκευασία?Vavous έγραψε: ↑20 Νοέμ 2019, 12:40 Πρώτη δοκιμή του Macho Man και της μπλε Ζιλέτ.
Βγήκε ένα καταπληκτικό ξύρισμα, δεν αισθανόμουν καθόλου την λεπίδα.
Το σαπούνι είναι μαλακό, σαν πηχτή κρέμα, δεν έχει την υφή των άλλων Ιταλικών που ξέρουμε.
Επειδή και την λεπίδα την δοκίμασα για πρώτη φορά στην Blackbird δεν ξέρω αν αυτή είναι πολύ γλυκιά ή το σαπούνι πολύ προστατευτικό.
Θα ξέρω μετά το αυριανό ξύρισμα.
Blackbird
Gillette Super Platinum
Simpson synthetic
Vitos Macho Man
Myrsol Antesol

Τις είχα δοκιμάσει κι εγώ τις παλιές μπλε Ζιλετ αλλά δεν θυμάμαι την αίσθηση. Τούτες εδώ είναι πράγματι made in Russia και γράφει στο κουτί για εταιρεία διανομής στο Ντουμπάι. Δεν ξέρω αν τις ξανακυκλοφόρησαν ή βρέθηκε κάπου στοκ από τις παλιές.natnat έγραψε: ↑20 Νοέμ 2019, 21:19 Εννοείς τις Gillette 7 o'clock Super Platinum στην μπλέ συσκευασία?
Είχα δοκιμάσει τις nos Gillette 7 o'clock Super Platinum AKA "Blue Spetsnaz" και η αίσθηση ήταν σχεδόν πανομοιότυπη με της Personna platinum δηλ αρκετά καλή.
Αναρωτιέμαι αυτές αν είναι απλά άλλη συσκευασία για τις άλλες ρωσικές 7 o'clock ή αναβίωση (λέμε τώρα) των παλιών.
Οι κίτρινες και οι μαύρες δεν μου κάτσαν καθόλου καλά. Κοφτερές αλλά άγαρμπες.