After Shave

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Καλη σου ημερα φιλε geo και καλως ηρθες στην τρελοπαρεα μας!! Aν θες πες μας δυο λογια για σενα εδω!

Λοιπον. Γενικοτερα Proraso προϊοντα βρισκεις δυσκολα σε ελληνικα (ηλεκτρονικα) καταστηματα. Αν βρεις θα ειναι ή κρεμες για ξυρισμα, ή σαπουνι. AS δυσκολο. Τωρα για το Musgo Real.. Πωπω φιλε.. Εχεις καλο γουστο παντως!! Αλλα αυτο το βρισκεις ακομη πιο δυσκολα απ'ο,τι το πρωτο (η Πορτογαλια ειναι και πιο μακρια.. λολ) Αν εισαι εξοικιωμενος με ηλεκτρονικες αγορες σε συνιστω να τα αγορασεις απο το διαδικτυο, εχουμε εδω καποια καλα καταστηματα, στα αγγλικα, εδω στα γερμανικα, ενω μια λιστα εχει κανει και ο Ανδρεας εδω με καταστηματα στην Αθηνα! Βεβαια σε ειναι αχρηστη αν δεν μενεις Αθηνα! Εδω υπαρχει μια λιστα με ελληνικα ηλεκτρονικα καταστηματα...

Αυτα, ελπιζω να βοηθησα (οποιος ψαχνει βρισκει λεει ενα γνωμικο). Σε περιπτωση που δεν βρεις κατι σε αυτα, εαν εχεις γνωσεις γερμανικης στειλε ΠΜ να δω στα δικα μου λινκ τι μπορω να κανω!

Φιλικα

Στεφος
Εικόνα
geo
Νήπιο
Νήπιο
15
Has thanked: 28 times
Been thanked: 39 times

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Στέφο, έχω δώσει πολυ χρήμα σε σαβούρες(after shave) πιστύω μεσα απο το φορουμ να βρώ το κατάλληλο για μένα!!οταν δοκιμάσω και έχω νέα θα ενημερώσω!!συνεχίστε παιδιά .......
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Come to δωθε... Ετσι ευκολα δεν την γλυτωνεις... Τωρα που μπηκες στον χορο, θα χορεψεις.. χα χα Λοιπον.. Τι λεει το υπολοιπο equipment σου? Χρησιμοποιεις αφρο, κρεμα, σαπουνι, ξυραφι συστηματος, safety razor κλπ? Τι χρησιμοποιεις? Κανε μια μικρη παρουσιαση στην καταλληλη κατηγορια, βαλε καμμια φωτο, να σε μαθουμε βρε παιδι!

(κατα βαθος ξερεις οτι εχω απολυτο δικιο! Εικόνα )
Εικόνα
geo
Νήπιο
Νήπιο
15

Βασικα το κολημά μου είναι στα after shave κυρίως για το άρωμα και την φρεσκάδα, να μην ειναι το πολύ βαρύ....απο αφρό και ξυραφάκι χρησιμοποιώ της Gilette to fusion βασικα απο το ξυράφι είμαι πολύ ικανοποιημένος.....(τελευτέα χρησιμοποιώ του κορρε το μπαλσαμ απογοητευμένος απο τα υπολοιπα, σαν προσωρινή λύση )τώρα μετα απο αρκετό ψάξιμο ,ειμαι πολύ κοντά για proraso lotion........
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Fusion?

UAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH

Οχι, μη Αποστολε! Το παιδι δεν το εννοουσε ετσι! :mrgreen:
Εικόνα
geo
Νήπιο
Νήπιο
15

Να δώσω και μια απάντηση στον Γιάννη, τελικά δεν είμαστε λίγοι, είμαστε πολλοί περισσότεροι με αυτήν την τρέλα,και εγώ έτσι νομιζα οτι έχω τόση ψόρα με αυτά..........και πιστεύω οτι στην θπόλοιπη Ευρώπη είναι πιό ψαγμένοι απο εμας........
geo
Νήπιο
Νήπιο
15

ε!!!!τι φαλτσέτα?????δεν ξέρω να χρησιμοποιώ.........
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Χα χα ουτε και εγω! :mrgreen:

Αλλα το μονο που πρεπει να κανεις για να χρησιμοποιησεις ενα τετοιο εργαλειο ειναι να βρεις τη σωστη γωνια της λαμας στο δερμα (33° περιπου) και να μαθεις να μην το πιεζεις στο δερμα κατα το ξυρισμα!! Ολα τα αλλα περιγραφονται στις σελιδες μας εδω! Και πιστεψε με, δεν προκειται να στεναχωρηθεις οταν θα καταργησεις ειδικα το Fusion! (με 25€ σε ξυραφακια του "δικου μας" τυπου ξυριζεσαι για 2 χρονια και βαλε, οεο!)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
17
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

πρίν την 'φαλτσέτα' ή straigtht razor θα μπορούσε να δοκιμάσεις safety razor. ρίξε μια ματιά στο site, αξίζει τον κόπο...

Σε ότι αφορά το ερώτημα σου, το Musgo είναι πολύ καλό αν και δεν το έχω δοκιμάσει, έχω ακούσει τα καλύτερα.

Το proraso lotion όμως είναι σταθερή αξία και δεν έχω ακούσει ποτέ ούτε έναν απογοητευμένο απο αυτό. Υπο το όρο ότι 1. δεν έχεις θέμα με το οινόπνευμα 2. σου αρέσει το cooling effect απο το Menthol..
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

minorguitarist έγραψε:[...] Το proraso lotion όμως είναι σταθερή αξία και δεν έχω ακούσει ποτέ ούτε έναν απογοητευμένο απο αυτό. [...]

Εικόνα
Διαφορετικο το περιμενα και δεν προκειται να το αγορασω.. Ουτε και να κλαψω οταν τελειωσει..

Με αλλα λογια ΟΛΑ ειναι υποκειμενικα! Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”