Εξοπλισμός:
Timor G&F 1353
Astra Superior Stainless (Μπλε)
Yaqi Aqua Silvertip Badger
Proraso Green Soap/Aftershave Lotion
Tiger ribbed bowl
Αποτέλεσμα:
Είπα να αφήσω μούσι, αλλά δεν άντεξα! ΞΥΡΙΣΤΗΚΑ!!! Αλλά άφησα goatee
Όσο για το σημερινό ξύρισμα, βγήκε πολύ καλό. Αν και το Proraso δεν γλιστρούσε πολύ και άφηνε για δεύτερο πέρασμα από το ίδιο σημείο, οι καινούργιες (για μένα) Astra SS κάνανε τέλεια δουλειά. Θα έλεγα ότι είναι πιο smooth από τις πράσινες (Superior Platinum) αλλά εξίσου κοφτερές.
Το τεστ για να δω αν μου κάθονται καλά τα ξυραφάκια είναι αν μου ερεθίζουν το κάτω μέρος του λαιμού, και οι SS δεν με πείραξαν καθόλου. Ίσως βρήκα τα νέα αγαπημένα μου ξυραφάκια!
Raphaelo P.
Only ONE way to find out how something works.Buy it yourself and use it.
- Edwin Jagger 3ONE6
- Polsilver
- YAQI 24 silvertip
- Savon Mystere Orange
- Lucky Tiger ASL
Φοβερό ξύρισμα τόσο προσώπου όσο και κεφαλής! Διαμαντάκι (Ανδρέα δίκιο είχες) προς ανακάλυψη η 3ONE6 μπράβο EJ! Όσο μαθαίνω τόσο απολαμβάνω και ευτυχώς επειδή ξυρίζω και κεφάλι κάθε μέρα η απόλαυση γίνεται μεγαλύτερη! Το ξυραφάκι φυσικά είναι νούμερο 1 για μένα μαζί με τα Rockwell. Το πινέλο απλά είναι τέλειο big thanks YAQI και το σαπούνι νομίζω αν και από τα πρώιμα του Δημήτρη ( να είσαι καλά φίλε) είναι μια χαρά ( σαφώς και βελτιώθηκαν οι επόμενες version του). Το Lucky Tiger μου δίνει απαλό δέρμα και το άρωμα του μου αρέσει!
• Maggards 26 synth
• PAA Sandalwood ss
• Gillette Sensor 3
• La Rive Cabana asl
• Noxzema Moisture asb
To σαπούνι είναι εργάτης ! Δουλεύει με το πινέλο, δουλεύει με το ξυραφάκι, δουλεύει με το νερό στο ξέβγαλμα. Γενικά δουλεύει. Και άρωμα αντρικό, απλό. Όχι φανφάρες, πολυπλοκότητες, τούρτα-παγωτό, μπιφτέκι-σακουλάκι αρωματικό ποτ πουρί για το μπάνιο : i coloniali, [To είδα γραμμένο προχθές, θυμήθηκα πως έτρεχαν να το πάρουν αλλά το είχαν μυρίσει ποτέ τους άραγε ;] ( πλατιάζω ), φλόραλ καραμούζες και τουρουτουτου. Απλό, σαν το φούτερ που φοράς. Απλό σα λευκό πουκάμισο. Wish list : Ένα brain bowl ( βλ. ΜdC ) γεμάτο από δαύτο.
La Rive Cabana. Oggi 1,99€ : vanilla bourbon.
-Δε θες αλλά σου αρέσει
Νοxzema, τόσο όσο.
Αποτέλεσμα. Κάθε μέρα :
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Sc Godrej
Ω97
ΕJ89 + polsilver (NNS)
Asl Heaven monkey
Λοιπόν, είναι έγκλημα η χρήση κρεμών με bowl lather. Από τότε που ξεκίνησα το ΠΞ έβαζα τις κρέμες στο μπολάκι και έφτιαχνα σαπουνάδα. ΛΑΘΟΣ.
Η κρέμα θέλει πασάλειμμα στη μούρη και face lather για να κάνει παπάδες. Να είναι καλά ο μπάρμπα @akis_peiraias που με ξεστράβωσε.