Η Lea είναι μια απίθανη κρέμα! Κυριολεκτικά! Προστασία τρομερή, δεν νιώθεις λεπίδα, αφρισμός & γλυστριμα αντάξιο σαπουνιων!!!
Η mentholated έχει και πολύ ωραίο cooling effect! Αν σας αρέσουν και χρησιμοποιείται συχνά κρέμες αξίζει να την έχετε!
Ειλικρινά χαίρομαι που είπα αυτό το καλοκαίρι να δουλέψω μόνο κρέμες, πράγμα που το τηρησα στα 9 στα 10 ξυρίσματα μου. Θα πω ότι όπως οι περισσότεροι προτιμούσα τα σαπουνια. Δυστυχώς ανακάλυψα ότι με αυτή την εμμονή μου στην χρήση σαπουνιων (που χρησιμοποιούσα σχεδόν αποκλειστικά), δεν είχα μάθει να δουλεύω τις κρέμες!!! Άσχετα αν νόμιζα ότι τα έκανα όλα ΟΚ. Έπαιρνα συνήθως ένα καλό πέρασμα και τα υπόλοιπα ήταν κυρίως μέτρια - μετριότατα ή πολύ κάτω του μετρίου με αποτέλεσμα να κατηγορώ άδικα προϊόντα/κρέμες ! Σιγά σιγά ανακάλυψα πως δουλεύονται καλά οι κρέμες ( για μένα και τις προτιμήσεις μου) και πλέον τις χαίρομαι και τις εκτιμώ πολύ περισσότερο από όσο πίστευα παλιά ότι αξίζουν!
Μου δίνουν πια ωραία και απολαυστικα ξυρίσματα και τις έχω βάλει στη ζυγαριά της προτίμησης μου απέναντι από τα σαπουνια...
Η Yuma ξυρίζει αποτελεσματικά και γλυκά! Αν κάποιος έκανε ένα αντίγραφο της από καλά υλικά (και όχι από.. τσιγκο όπως είναι

Είναι όσο αποτελεσματική είναι η V3A!
Καλή εβδομάδα να έχουμε και καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια μας!