Εγώ προσωπικά τις χρησιμοποιών κατευθείαν.Αλέξουρος έγραψε:Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Απ' ό,τι βλέπω στις Personna και στις Astra είναι πιο ακριβοί από τον Ξένο. Στις Feather πάλι είναι πολύ πιο ακριβοί από το ebay.
Θεωρείτε όλες τις λεπίδες ασφαλείς για άμεση χρήση, ή απολυμαίνετε κάποιες εξ αυτών πριν τη χρήση;
Τι ξυράφι προτείνετε;
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Παντα αφου περασω πανω στην μηχανη το ξυραφι αφηνω να τρεξει πανω αρκετα ζεστο νερο .Ισως αυτο
μειωνει την διαρκεια ζωη του ξυραφιου αλλα ειναι κολλημα δικο μου .
μειωνει την διαρκεια ζωη του ξυραφιου αλλα ειναι κολλημα δικο μου .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
A αυτό το κάνω και εγώ, απλά δεν τις σαπουνίζω - καθαρίζω....
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard
-
- Νήπιο
- 14
sorry που ανακατεύομαι! αλλά λόγω του επαγγέλματος θα τονίσω πως το μπλε οινόπνευμα δεν είναι αρκετά καλό για αντισηψία-απολύμανση, παρά μόνο για προσάνναμα, γι αυτό άλλωστε λέγεται και φωτιστικό. (καλά ρε δε μαστουρώνετε με τη μυρωδια? :Ρ)
καλύτερα προτιμήστε καθαρό οινόπνευμα (θα το βρείτε στα φαρμακεία, είναι διαυγές άχρωμο) μπορεί να κοστίζει περισσότερο αλλά κάνει καλύτερη δουλειά. επίσης το πλύσιμο με σαπουνονερο ειναι καλύτερο από το πέρασμα με οινόπνευμα. το οινόπνευμα απλά αδρανοποιεί τα μικρόβια.
αν οι λεπίδες είναι αποστειρωμένες όπως λέτε, καλύτερα να τις πιάνετε όσο το δυνατόν λιγότερο!
για ότι απορία έχετε, ρωτήστε με
φιλικά
καλύτερα προτιμήστε καθαρό οινόπνευμα (θα το βρείτε στα φαρμακεία, είναι διαυγές άχρωμο) μπορεί να κοστίζει περισσότερο αλλά κάνει καλύτερη δουλειά. επίσης το πλύσιμο με σαπουνονερο ειναι καλύτερο από το πέρασμα με οινόπνευμα. το οινόπνευμα απλά αδρανοποιεί τα μικρόβια.
αν οι λεπίδες είναι αποστειρωμένες όπως λέτε, καλύτερα να τις πιάνετε όσο το δυνατόν λιγότερο!
για ότι απορία έχετε, ρωτήστε με

φιλικά

- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
https://sites.google.com/site/gdcarrington1/home/de" onclick="window.open(this.href);return false;DE Blade Challenge
There is always discussions about DE blades. Which ones are the smoothest? Which ones last the longest? Which ones are the best?
8/21/2011 GD Carrington (all rights reserved)
Δοκιμες με ξυραφακια,αποτελεσματα σε πινακες-σχολια και τα συναφη.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Ενδιαφερον. Εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις λεπιδες που εχει κανει ο τυπος τεστ (με εξαιρεση τις Schick, Gillette Goal, Personna 74, Dorco), και ενω τις Bolzano τις εχει με καλη βαθμολογια, εγω τις ειχα αισθανθει οπως εσυ τις Gillette Platinum.
Εχω αναφερει οτι την καθε λεπιδα την αισθανομαστε διαφορετικα. Αυτο που λειτουργει στον εναν, ισως να μη λειτουργει στον αλλο. Ενας τετοιος οδηγος πιστευω οτι ειναι χρησιμος για να μπορεσει καποιος να φιλτραρει ποιες λεπιδες εχουν τις πιο πολλες πιθανοτητες να ταιριαζουν. Αλλα οπως και να εχει, ειναι ενα learnig by shaving σημειο..
Εχω αναφερει οτι την καθε λεπιδα την αισθανομαστε διαφορετικα. Αυτο που λειτουργει στον εναν, ισως να μη λειτουργει στον αλλο. Ενας τετοιος οδηγος πιστευω οτι ειναι χρησιμος για να μπορεσει καποιος να φιλτραρει ποιες λεπιδες εχουν τις πιο πολλες πιθανοτητες να ταιριαζουν. Αλλα οπως και να εχει, ειναι ενα learnig by shaving σημειο..

- FotisPl
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 252 times
Λοιπόν τα ξυραφάκια που ήρθαν σήμερα με τη συσκευασία της Merkur34C είναι ένα Solingen μόνο του γερμανικό και κάτι TREET PLATINUM made in Pakistan
τι γίνεται με αυτά
Να τα χρησιμοποιήσω ή να βάλω αμέσως το Derby...
τι γίνεται με αυτά
“Civilization begins with distillation,” William Faulkner
- stelakis1914
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 597 times
- Been thanked: 496 times
Κατά την γνώμη όσα έχεις αυτή την στιγμή είναι λίγο - πολύ τα ίδια. Ξεκίνα καλύτερα με τα Derby.
- nicholas
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 38 times
επειδη και σε μενα η merkur ήρθε με δωρο μια πεντάδα treet και ακομα δεν μου είχαν ερθει οι personna και οι derby αρχισα μ αυτες.Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο τελικά εγω τις βαζω λιγο πιο κατω απο τις derby αλλα αυτα ειναι προσωπικα γουστα οποτε δοκιμασε εσυ με οποια θελεις αφου οπως ειπε ο και στελιος ειναι λιγο πολυ ιδιες.FotisPl έγραψε:Λοιπόν τα ξυραφάκια που ήρθαν σήμερα με τη συσκευασία της Merkur34C είναι ένα Solingen μόνο του γερμανικό και κάτι TREET PLATINUM made in Pakistan
τι γίνεται με αυτά