Mystery Box Day 2
- Rockwell 2C plate #3 με Feather #2
- Yaqi Mysterious Space Tuxedo 26mm
- T&H Rose SC
- Pinaud Clubman AS
Η κρέμα θέλει re-testing έβαλα πολύ νερό και πάει το lather. Από άρωμα ωραία, ενώ δεν είμαι fan του τριαντάφυλλου μου άρεσε... περίεργο πράγμα. Αλλά πιο περίεργο το Clubman όσες φορές είχα μυρίσει δείγμα του δεν μου άρεσε, τώρα το έβαλα και είναι μια χαρά. Κρατάει και περισσότερο από Bay Rum της ίδιας εταιρείας. Επόμενο ξύρισμα όταν έρθει και ένα τελευταίο καλούδι
Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση άνισων ανθρώπων.
4/8/2019 πριν λίγο: Πινέλο:Omega 80097 Σαπούνι:WCS Ocean Μηχανή:Gillette Pocket 1920 Ξυραφάκι: Perma Sharp#1 After: Floid Black / Panthenol Extra
Η OC μηχανή απαιτεί σεβασμό. Δε τη σεβάστηκα και καθότι ελαφρότερη
από την R41 που έχω συνηθίσει άσκησα πίεση και δάγκωσε.
Το σαπούνι από το pass around με το ωραίο καλοκαιρινό άρωμα (έστω και ψεύτικο) μ΄ αρέσει.
Και ASB υποχρεωτικά, τραβάει το δέρμα αφού.
Καλό απόγευμα Κύριοι!
Καλησπέρα,επηρεασμένος από την εποχή της...
Kent inf silv
555sc Eversharp Schick Injector
Which hazel foufere
και τους ήρωες της απο την Gilda
Καλή εβδομάδα και καλή δύναμη!!!
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
Κοιτούσα τις προάλλες για το ξύρισμα στο στρατό και αν θα προλαβαίνω να κάνω καλό και βαθύ ξύρισμα κάθε μέρα με DE razor. Οπότε μου ήρθε η φαεινή ιδέα να κάνω 1 μόνο πέρασμα αντίθετα προς τη φορά της τρίχας να δω αν μπορώ να το κάνω κάθε μέρα έτσι...Όχι και η καλλίτερη εμπειρία.
Ευτυχώς έχω μόνο λίγες κοκκινίλες και το Proraso aftershave βοήθησε αρκετά! Not recommended
Αν κάποιος θέλει να μου πει τι έκανε ο ίδιος με το ξύρισμα στο στρατό...PM.
Only ONE way to find out how something works.Buy it yourself and use it.
Σαπούνι : Razorock "Emperor"
Οι ιδιότητες αφρισμού ,γλιστρήματος και προστασίας ( αλλά και το άρωμα ) του εν λόγω σαπουνιού ,
πιθανόν συναντώνται ως σύνολο κυρίως σε σαπούνια πολλαπλάσιας τιμής ,φέροντα " βαρύγδουπα " ονόματα και οικόσημα .
Πινέλο : Tzimidin λαβή & 24 mm Plissoft συνθετικός θύσανος
Ξυράφι : Karve OC ,E plate ( 1,23 χιλ. διάκενο λεπίδας ) με ιδιοχειροποίητη λαβή .
Την "ζεστασιά " του γυμνού ορείχαλκου στο δέρμα ,δε τη φτάνει ουδέν άλλο ἀάατον (!) μέταλλο ή κράμα .
Σαπούνι : Bea stick
Πινέλο : yaqi mysterious space 26mm synthetic
Σαβετα : No name Ali express
Ξυραφάκι : personna platinum
Aftershave : Don Draper blue
Με γένια 2,5 ημερών και 2 περάσματα wth-arg. Αποτέλεσμα, ωραίο bbs!