Καλησπέρα σας,
~ Raw Shaving RS 10 - Medium & Mild plate
~ Polsilver - Super Iridium 2 (και τέλος)
~ Custom handle - SynBad 30mm
~ Barrister & Mann - Vespers Ss & Asl
Δυστυχώς δεν υπήρχε ο χρόνος για το μίνι συγκριτικό με την Rex, από το αποτέλεσμα και μόνο αυτών των ημερών, θα ποντάρω στην Rex, και οψόμεθα ...
Ξυρίζει πολύ καλά η Raw, και η νέα φόρμουλα της B&M excelsior δικαιολογεί το όνομά της, και όντως υπερτερεί, εκεί που μου τα χάλασε είναι κάποια συστατικά*
Ένα φαινόμενο που βλέπω να ακολουθούν και άλλοι 'αρτίστες' λέγε με Declaration Grooming, με την Icarus φόρμουλα, και άλλοι βέβαια, τους έγραψα την απορία μου, αλλά δεν. Αν είναι να το γυρίσουν στο industrial, να μας το πουν και επίσημα να το ξέρουμε και εμείς, διότι υπάρχουν και πραγματικοί artisans εκεί έξω, και φυσικά εδώ μέσα...
Excelsior Ingredients
► Εμφάνιση spoiler
Aqua, Glycerin, Potassium Stearate, Potassium Tallowate, Sodium Stearate, Sodium Tallowate, Cocos Nucifera (Coconut) Milk, Potassium Kokum Butterate, Methyl Gluceth-10, Xanthan Gum, Sucrose Cocoate, Potassium Ricinoleate, Sodium Kokum Butterate, Allantoin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Lanolin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Fragrance, Sodium Ricinoleate, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Acetate
ΥΓ: Να με συγχωρείτε για το ύφος μου, αλλά μόλις πριν λίγο πήρα την απάντηση από την B&M και...

αχ Ελληνικό σαπούνι που μου χρειάζεται!
Υγιαίνετε & Ευημερείτε.!