Χθες βράδυ ψάχνοντας διάφορα σε ηλεκτρ.καταστηματα είδα ένα νέο προϊόν σε σαπούνι το Epsilon Blue Mediterranean Shaving Soap 80g. Το έχει το giftsandcare στα 14,50€. Δεν είχε όμως πληροφορίες για τα συστατικά του και αν έχει ακριβώς το ίδιο άρωμα με το asl που λατρεύω. Έστειλα email στο El Mirall Distribuciones που "Παράγουν και διανέμουν το δικό τους εμπορικό σήμα" όπως μου έγραψαν ότι το άρωμα είναι το ίδιο με το asl και θα έρθουν σε επικοινωνία με το giftsandcare για να μου στείλουν φωτογραφία από το πίσω μέρος της συσκευασίας Όπου αναγράφονται τα συστατικά. ΓΚΟΛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2-2

Επίσης μετά από ερώτηση που τους έκανα αν υπάρχει περίπτωση να βγάλουν και edt, μου έγραψαν ότι "Σημειώνω το αίτημά σας. Πρέπει να παραδεχτώ ότι υπήρξαν μερικά ακόμα άτομα που θα ήθελαν να δουν το Epsilon edt",οπότε περιμένουμε για όσους αρέσει το asl να έχουμε ένα ωραίο σετ.
Παρακάτω είναι οι φωτογραφίες που μου έστειλαν.
Προστέθηκε μετά από 15 ώρες 53 λεπτά 59 δευτερόλεπτα:
Κάποιοι που έχουν περισσότερη εμπειρία με τα σαπούνια ,τα συστατικά του τι λένε είναι καλά ή υπάρχουν κάποια που πρέπει να αποφεύγουμε.