Καλησπέρα!
- Geo F Trumper Eucris sc
- Dovo Silvertip
- Edwin Jagger DE89 Gold Mens Only
- AKP [2]
- 444
- Μενούνος Νο 10 EDC Mentholated
Ακόμα ένα πολύ όμορφο ήπιο ξύρισμα με την Jagger, ότι έπρεπε για μεσοβδόμαδα.
Η κρέμα Eucris τώρα, ισχύουν όσα είπα για την ποιότητα και για την Lime. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο ποιοτικά, βρίσκω την T&H και τις TOBS ανώτερες. Δεν είναι ότι είναι κακή, αλλά δεν βρίσκω τον λόγο και να την αγοράσω (ποτέ μην λες ποτέ βέβαια).
Αρωματικά είναι πολύ καλή, ιδιαίτερη θα έλεγα. Άρωμα ολίγον αριστοκρατικό, περισσότερο όμως μεσαιωνικό νομίζω. Το βρίσκω λίγο κλειστό (σκοτεινό), ένιωθα σαν να περιδιαβαίνω μεσαιωνικά πλακόστρωτα σοκάκια κάπου στην Ιταλία. Σύμφωνα με περιγραφές από
εδώ:
"Οι νότες κορυφής είναι φραγκοστάφυλλο, κύμινο και κόλιανδρος, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί και κρίνο της κοιλάδας, οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, βρύα δρυός και μόσχος."
Νομίζω ότι οι αρωματικές περιγραφές ανταποκρίνονται αρκετά στην πραγματικότητα. Πιο έντονη αρωματικά από την Lime, το άρωμα αναδείχτηκε στην επαφή με το ζεστό νερό (και μεταλλάχτηκε προς το καλύτερο ως ένα βαθμό γιατί μύριζε διαφορετικά πριν την επαφή με το νερό).
Η συνολική εικόνα που έχω σχηματίσει είναι ότι οι Trumper's είναι μέτριες επιλογές, πλέον υπάρχουν πολύ ανώτερες εναλλακτικές.