Antiga Barbearia de Bairro sc Yaqi 2-Band Moka 26mm Tatara masamune dark Lord Super Chrome Myrsol Don Carlos 1972 asl Insurrection Pure II EdT
Τελευταία μέρα με την "Πορτουγκάλα" θεά και δοκίμασα μια ήπια λεπίδα. Εεε δεεεενννν... Το ματσαρισμα με την feather είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !
Η έτερη "Πορτουγκάλα" του σημερινού σετ απ, η κρέμα δλδ, έδωσε ενα αρκετά καλό αποτέλεσμα, αλλά κάπως υστερεί σε σύγκριση με τα υπόλοιπα σαπούνια που υπάρχουν στην κατοχή μου.
Tabac shaving soap
Tabac asl mild fluid
Rockwell 6C (6)
Astra πράσινα
Yaqi Plisson type 26mm
Το Tabac είναι ένα από τα πιο προστατευτικά σαπούνια που ξέρω. Μάλλον όμως, δουλεύει στο μαξ των δυνατοτήτων του όταν φορτώνεται με γουρουνάκι. Δε το έκανα bloom, και μάλλον λίγο το πλήρωσα... Καλό ξύρισμα όμως. Τη μηχανή συνεχίζω να μη τη χωνεύω :p
To asl είναι ίσως το καλύτερο lotion with alcohol, από αυτά που έχω δοκιμάσει πάντα.
Ξεκίνησα με το Futur στο @1.5 κι ένιωθα αρκετό blade exposure στο πρώτο πέρασμα.
Δεύτερο και τρίτο πέρασμα @1 και το αποτέλεσμα υπέροχο.
Πώς αλλάζουν οι καιροί.
Καλημέρα Καλημέρα
Sagrada familia Chabrawichi 555 sc
Lord+Gillete Nacet@3
Korres K&G Chabrawichi 555 cologne
ήθελα να συναντήσω σήμερα ξανά το Αιγυπτιακό μυστηριώδες και σκοτεινό λεβαντολέμονο της
βέβαια εκεί που πρέπει να επιστρατεύσεις όλα τα δέοντα για να πάρεις μια καλή ξούρα.
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
Πλύσιμο με ζεστό νερό και σαπούνι ελαιολάδου, όση ώρα μουλιαζει το Ω97. Φορτωμα μια λεπίδα Feather στην 2η χρήση της στην Parker 26c, δημιουργία αφρού στο πρόσωπό, όπως πάντα, με τα τελειώματα του Tabac stick, 2 και μισό περάσματα. Denim μονο για την απολύμανση και το άρωμα.
Απόλαυση είναι η Feather στην Parker με ωραίο ακουστικό feedback.
Καλό απόγευμα σε όλους.
Αντί να στενοχωριέσαι για το σκοτάδι, άναψε ένα φως.
Semogue.2020
L'Occitane.cade sc
EJ.Men'sOnlyGR.LE
Perma-sharp.super
Pitralon asl
Πρώτη της επετειακής σήμερα. Μπορώ να πω, πως στο χέρι μου "κάθησε" καλλίτερα από την ξαδέλφη της R89 της Muehle.
Είναι βαρύτερη κατά 7 γραμμάρια (76 έναντι 69) και ολη η διαφορά βάρους βρίσκεται στο handle.
Ιδανική γιά ξύρισμα ημέρας.
Vavous έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 08:32
.....
L'Occitane Cade cream
Αποκάλυψη η κρέμα, ένα σκαλί ανώτερη απο τις Castle Forbes.