με πηρε ο υπνος για τα καλα σημερα, πάρα ταύτα δε θελησα να χαλάσω την πρωινη μου ιεροτελεστια
αν και η πρωτη μου σκέψη για την επιλογη της μηχανής ηταν η R41, για να τελειωσω με δυο χερια και να φυγω πετωντας για τη δουλεια, τραβηξα τελικά απο τη θήκη το Weck Sextoblade το οποιο μεχρι τωρα με ειχε ταλαιπωρησει ολίγον τι
η ευγενική παρουσία της Cellaς απλωμένης στο πρόσωπο με ένα two band δικό μου πινέλο, ήταν αυτή τη φορά αρκετή για να κάνει η σαβέτα τη δουλειά της χωρίς ιχνος ερεθισμού και κοψίματος
με Old Spice για να θυμηθούμε λίγο τα παλιά και να ανέβει η ομάδα και μπόλικο ψέκασμα με Pour Monsieur Edt, βγήκα από την πόρτα με τη διάθεση στα ύψη και σκορπώντας κύματα ευωδιάς
για αυτό λατρεύω το ΠΞ αγαπητοί συνάδελφοι... είναι η ιεροτελεστία που μου επιτρέπει τελικά να πάρω το 100% από τα αρώματα που αγαπώ και που θα με συνοδεύσουν μέσα στη μέρα μέχρι να επιστρέψω και πάλι στη βάση μου
Το έχω καταευχαριστηθεί φίλε μου αυτό το πινέλο! Το έχει ο Maggard, σε bulb και fan. αυτό ειναι το bulb!
Μαλακό, πυκνό, ανοίγει πολύ, και γενικά σου δίνει την αίσθηση μεγαλύτερων mm,χωρίς ποτέ να σου λείπει το backbone. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, βάζει τα προιόντα του με -18% έκπτωση. Αν δε το θες άμεσα, περίμενε να γλυτώσεις κανά 5ευρο. Αλλά και πάλι, ακόμη κι έτσι είναι πολύ οικονομικό.
Έλα μου ντε... Μάλλον ακόμη παραπάνω. Είναι ψηλά σεταρισμένος ο θύσανος και ανοίγει ευκολα. Αλλά μην ανησυχείς. Είναι 2band και έχει καλό backbone Οπότε με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια!