-Colonial General ss
-Schick blade #5
-Martin De Candre Original
-Maggard 2band 24mm
-The sudsy soapery balm
Mερικές διαπιστώσεις.
Όσο χρησιμοποιώ αυτό το πινέλο, τόσο μου αρέσει. Gel tips, πυκνό, αίσθηση μαξιλαριού στο πρόσωπο, απίστευτο backbone για ασβό σεταρισμένο ψηλά, και νομίζεις πως είναι 28mm. Η τιμή? $30-18% έκπτωση. Ο Maggard βάζει συχνά πυκνά τέτοιες εκπτώσεις για όλα του τα brand προϊόντα. στην επόμενη, μη το πολυσκεφτείτε. Το βγάζει σε bulb και fan. Έχω το πρώτο.
Μηχανή? Ααααχ... 5ο ξύρισμα με αυτήν, και ήδη έχασα ένα auction στο ebay. Πήγε $120 + μεταφορικά. Γιατί έπρεπε να σταματήσουν την παραγωγή μέχρι να βγάλουν το v2???
Πρώτη φορά μου κρατάει ξυραφάκι 5 ξυρίσματα. Και δεν έχει καταλάβει τίποτα. Συνεχίζει ακάθεκτο και για 6ο. Τελικά αυτά είναι τελείως διαφορετικά από τα DE.
Σαπούνι... Ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζω να ασχολούμαι με άλλα. Θα δείτε καμιά μέρα καμιά αγγελία με καμιά κατοστάδα σαπούνια και θα φρικάρετε.
Έκανε το ξυραφάκι πιο κοφτερό, στο δέρμα μου έβαλε ασπίδα, το καθάρισε και συγχρόνως το άφησε ενυδατωμένο χωρίς ίχνος λιπαρότητας.
Τι WTG, τι against, ακριβώς το ίδιο πράγμα αισθανόμουν. Δηλαδή τίποτα...Το συγκεκριμένο άρωμα βέβαια λίγο με ερεθίζει, αλλά θέλω να τελειώσω το δείγμα, και σίγουρα θα πάρω κάποιο άλλο άρωμα.
To balm αυτό καλείται συνήθως να βγάλει το φίδι από τη τρύπα σε κακά ξυρίσματα. Έχει μαγικό ραβδάκι. Θέλω να δω πως θα ανταπεξέλθει στο τέλειο ξύρισμα, και αν θα αφήσει λιπαρότητα, γιατί είναι ό,τι πιο λιπαρό υπάρχει σε balm. Είναι στέρεο, σαν βούτυρο. Αν βάλεις λίγο παραπάνω, την έβαψες... Σας έχω υποσχεθεί review για αυτά τα balm, κάτι που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα
Καλό σας βράδυ κύριοι, και καλή εβδομάδα να έχουμε!