*Yaqi BS 26 tuxedo
* Savon Mystere Argos (το τελευταίο του Pass around)
*Edwin Jagger DE89
*Gillette 7 o' Clock Super Stainless #3
*Korres K&G
Διστακτικό το ξύρισμα, λόγο ερεθισμένου δέρματος. Εξ ου και η απουσία ASL. Λίγο το εξαίσιο σαπούνι και λίγο το ASB ομαλοποιήθηκε η κατάσταση.
Καλό υπόλοιπο Κυριακής.
PS Papoutsanis aromatics Lavender
SS Le Pere Lucien Traditionnel
SB Omega S-10018
SR Gillette Blue II
ASB Vichy Basic Homme
ASL Epsilon Blue Mediterranean
Το χτεσινό ξυρισμα το εκανα με γενια τριών ημερών, οπότε με περιπου 24 ωρες απόσταση από το σημερινό, γενια δεν ειχαν βγει, μόνο αγκαθακια. Συνηθως με το LPL εχω μικροτσιμπήματα (δεν ξερω ποιο συστατικό με ενοχλεί) αλλά όχι τίποτα ιδιαιτερο. Σήμερα όμως ίσως λόγω και των λίγων ωρών από το προηγούμενο ξυρισμα, είχα αρκετό καψιμο και ερεθισμό κατω από το πηγούνι και στο λαιμό. Γι'αυτό επιστρατευτηκε το λίγο Vichy που εχει απομείνει. Και το ρημάδι τα σταματησε όλα με τη μια. Πάει το κάψιμο, πάει κι ο ερεθισμός, τίποτα! Το αρωματικό και περιποιητικό Ε Blue Med μπήκε κανα μισάωρο μετά χωρίς πρόβλημα.
Καλημέρα Καλημέρα και πως να μην είναι αφού ακολουθούσε η συνάντηση με τους εκλεκτούς φίλους
pre ντους
Sagrada familia Haslinge φυκια
Lord 5+Polsilver si @3
korres K&G
Old spise Whitewater
Καλή Κυριακή και καλή εβδομάδα!
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
Pre shave oil by floid
Omega 49
ZARBIS VG
RR Stallion
Rockwell 6c, 6-6-6-6-6
Lord super chrome, #1
ΚΕΡΚΙΝΗ face tonic
Herbana cosmetics balm
Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη τα εν λόγω ξυραφάκια είναι τα "πραγματικά" personna blue lab... Πολύ γλυκά στο δέρμα μου, όχι όμως και τόσο αιχμηρά. Εξαιρετικό ξύρισμα το κατευχαριστήθηκα. Εν ολίγοις, γουστάρω, ρε γμτ.
Υ.Γ.: Αχ, αυτή η rockwell... Άν η σκάλα 6 ήτανε 1-2 κλικ πιο αποτελεσματική τότε θα μιλάγαμε για ΤΗΝ μηχανή απλά τα πράγματα.
"Certainty ? Nothing is certain except death and taxes."
~Benjamin Franklin