Σκληρα γενια

Απάντηση
christos
Νήπιο
Νήπιο
14

μια ερωτηση παιδια,συγνωμη μπορει να ακουστει βλακεια αλλα εχω την αισθηση οτι τα γενια μου εγιναν πιο σκληρα με τη safety razor.Μπορει και να ειναι ψευδαισθηση απο την παρατηρητηκοτητα που ισως να μην ειχα πριν που ξυριζομουν με fusion.τωρα που εχω περισσοτερο χρονο και μερακι μου φαινονται λιγο πιο σκληρα,2-3 μερες αφου ξυριστω.(ξυριζομαι 2-3 φορες τη βδομαδα)
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

christos έγραψε:Μπορει και να ειναι ψευδαισθηση απο την παρατηρητηκοτητα που ισως να μην ειχα πριν που ξυριζομουν με fusion.
Δεν ειμαι ειδικος αλλα μαλλον αυτο.
Οταν ειχα την fushion απλα ελεγα καθε 2 μερες ξυρισμα.
Το εκανα μηχανικα σαν αγγαρεια δεν προσεχα λεπτομερειες.
Τωρα κοιταω κλισεις γενιων,δυσκολες περιοχες,αριθμο περασματων,ειδος σαπουνιου-κρεμας κλπ.
Οσο το σκλιζεις το ζητημα τοσο βρισκεις και διαφορα.

:bigsmilie
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Ακριβώς αυτό είναι. Ο τρόπος ξυρίσματος δεν σκληραίνει ούτε μαλακώνει τα γένια. Απλά όταν το ξύρισμα γίνει μεράκι τα παρατηρείς όλα. π.χ εγώ αν τώρα βγάλω μια ingrown αμέσως θα το δώ. Καποτε είχα καμια 20αριά μονιμα,και ούτε που με ενδιέφερε. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παραδοσιακό ξύρισμα προκαλέι ingrown hairs.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Λοιπον. Τα γενια δεν εχουν "αγριεψει". Απλα εχει αλλαξει η γωνια με την οποια κοβονται. Πριν, με μηχανη συστηματος κοβοντανυπο γωνια, με μια μυτη δλδ στην ακρη. Τωρα κοβονται σχεδον καθετα, με την τριχα να θυμιζει Π στο σημειο κοπης. Γιαυτο εχεις την ψευδαισθηση οτι "αγριεψαν"

Beard gone wild? :megagrin
No way!

Μην αγχωνεσαι, ολα ειναι μια χαρα!
Εικόνα
christos
Νήπιο
Νήπιο
14

ευχαριστω πολυ ολους,πραγματικα πολυ καλες και κατατοπιστικες οι απαντησεις ολων σας.θα επιστρεψω και με αλλες αποριες....... :confused
Άβαταρ μέλους
hero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 73 times
Been thanked: 249 times

Oπως τα λεει ο Στεφανος ειναι, πριν χρονια που εκανα την μεταβαση ακριβως το ιδιο συνεβει και σε μενα.
Βλεπω ακομα και σημερα διαφορα αναλογα με την φορα που τα ξυριζω, σιγουρα οφειλεται στην διαφορετικη γωνια .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις αρχαρίων”