Σκληρα γενια
-
- Νήπιο
- 14
μια ερωτηση παιδια,συγνωμη μπορει να ακουστει βλακεια αλλα εχω την αισθηση οτι τα γενια μου εγιναν πιο σκληρα με τη safety razor.Μπορει και να ειναι ψευδαισθηση απο την παρατηρητηκοτητα που ισως να μην ειχα πριν που ξυριζομουν με fusion.τωρα που εχω περισσοτερο χρονο και μερακι μου φαινονται λιγο πιο σκληρα,2-3 μερες αφου ξυριστω.(ξυριζομαι 2-3 φορες τη βδομαδα)
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Δεν ειμαι ειδικος αλλα μαλλον αυτο.christos έγραψε:Μπορει και να ειναι ψευδαισθηση απο την παρατηρητηκοτητα που ισως να μην ειχα πριν που ξυριζομουν με fusion.
Οταν ειχα την fushion απλα ελεγα καθε 2 μερες ξυρισμα.
Το εκανα μηχανικα σαν αγγαρεια δεν προσεχα λεπτομερειες.
Τωρα κοιταω κλισεις γενιων,δυσκολες περιοχες,αριθμο περασματων,ειδος σαπουνιου-κρεμας κλπ.
Οσο το σκλιζεις το ζητημα τοσο βρισκεις και διαφορα.
:bigsmilie
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Ακριβώς αυτό είναι. Ο τρόπος ξυρίσματος δεν σκληραίνει ούτε μαλακώνει τα γένια. Απλά όταν το ξύρισμα γίνει μεράκι τα παρατηρείς όλα. π.χ εγώ αν τώρα βγάλω μια ingrown αμέσως θα το δώ. Καποτε είχα καμια 20αριά μονιμα,και ούτε που με ενδιέφερε. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παραδοσιακό ξύρισμα προκαλέι ingrown hairs.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Λοιπον. Τα γενια δεν εχουν "αγριεψει". Απλα εχει αλλαξει η γωνια με την οποια κοβονται. Πριν, με μηχανη συστηματος κοβοντανυπο γωνια, με μια μυτη δλδ στην ακρη. Τωρα κοβονται σχεδον καθετα, με την τριχα να θυμιζει Π στο σημειο κοπης. Γιαυτο εχεις την ψευδαισθηση οτι "αγριεψαν"
Beard gone wild? :megagrin
No way!
Μην αγχωνεσαι, ολα ειναι μια χαρα!
Beard gone wild? :megagrin
No way!
Μην αγχωνεσαι, ολα ειναι μια χαρα!

- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Oπως τα λεει ο Στεφανος ειναι, πριν χρονια που εκανα την μεταβαση ακριβως το ιδιο συνεβει και σε μενα.
Βλεπω ακομα και σημερα διαφορα αναλογα με την φορα που τα ξυριζω, σιγουρα οφειλεται στην διαφορετικη γωνια .
Βλεπω ακομα και σημερα διαφορα αναλογα με την φορα που τα ξυριζω, σιγουρα οφειλεται στην διαφορετικη γωνια .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης