Καλησπέρα σε όλους,
Πρωινό ξύρισμα 02-10-2018
B&M Lavender
Yaqi Synth 26mm
Merkur Progress 500 #5, #4
Wilkinson Sword Blade #1
Homemade splash
Yak&Yeti Balm
Herbs of Bulgaria Lavender asl
Το B&M reserve lavender έχει πολύ ωραίο άρωμα λεβάντας , καθαρό και χωρίς την "συνθετική" αίσθηση που συναντάς πολλές φορές σε άλλα , είναι επίσης δυνατότερο άρωμα από το Hungarian Lavender του Mike. Κλασικό αμερικάνικο αρτιζάνικο στην αρχή έχει την αίσθηση τσίχλας και μετά με προσθήκη νερού (το συγκεκριμένο σαπούνι σηκώνει πολύ νερό) κάνει μια ωραία περιποιητική κρέμα.
Κάλυψη , γλίστρημα και post shave αίσθηση εκεί ψηλά στα top 5 σαπούνια μου.
Και έψαχνα καιρό να βρω μια καλή πιο σύνθετη λεβάντα (στη μύτη μου πιάνω και άλλα αρώματα λουλουδιών , πασχαλιά , βιολέτα , κρινολίνο).
Η merkur ήταν , είναι και θα παραμείνει στις τοπ μηχανές μου, και σε πάντρεμα με τη Wilkinson λεπίδα δουλεύει άριστα ειδικά τώρα που αυτές τις μέρες που έχω καταπονημένο δέρμα χρειάζομαι μια smooth αλλά αποτελεσματική μηχανή . Δύο περάσματα (wtg,xtg) και έδωσε πολύ καλό dfs ξύρισμα.
Το Βουλγάρικο after shave δυστυχώς δεν μπορεί να φτάσει εκεί πάνω σε μυρωδιά , έχει μια πιο κιτρώδη εσάνς που μου χαλάει το πακέτο, αλλά ακόμα δεν απογοητεύομαι θα του δώσω ακόμα πολλές ευκαιρίες σε αυτό τον "ενδιάμεσο" καιρό μεταξύ φθινοπωρινής υγρασίας και ζέστης.
Καλά ξυρίσματα σε όλους!
Θα πάρω πενταλέπιδο αν το φτιάξουν σαν του avatar μου ...