Το ξύρισμα της ημέρας: Οκτώβριος 2018

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12133 times

SolitaryX88 έγραψε: 02 Οκτ 2018, 11:42 Παράδειγμα τώρα θέλω να τελειώσω το Proraso Red το έχω βάλει σε ταψάκι 11cm και κάνω σβούρες με το 49αρι κ το ευχαριστιέμαι.
Μπαμπη, να προτεινω εναν αλανθαστο, αστραπιαιο και σιγουρο τροπο να τελειωσεις το συγκεκριμενο "σαπουνι" ? :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 18550 times
Been thanked: 15729 times

Κάτι τέτοιο???

Εικόνα
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
Άβαταρ μέλους
SolitaryX88
Νήπιο
Νήπιο
7
Has thanked: 1819 times
Been thanked: 1993 times

herco έγραψε: 02 Οκτ 2018, 13:00
SolitaryX88 έγραψε: 02 Οκτ 2018, 11:42 Παράδειγμα τώρα θέλω να τελειώσω το Proraso Red το έχω βάλει σε ταψάκι 11cm και κάνω σβούρες με το 49αρι κ το ευχαριστιέμαι.
Μπαμπη, να προτεινω εναν αλανθαστο, αστραπιαιο και σιγουρο τροπο να τελειωσεις το συγκεκριμενο "σαπουνι" ? :P

Χαχαχαχαχαχα, στο όριο ήμουν να την κάνω την κίνηση @akis_peiraias & @herco !

Αλλά είπα να το δώσω μερικές ευκαιρίες ακόμη.
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
tasos72
Λύκειο
Λύκειο
8
Has thanked: 13923 times
Been thanked: 17009 times

SolitaryX88 έγραψε: 02 Οκτ 2018, 11:42 PAA και άλλα πολλά πολύ μαλακά σαπούνια μόνο με συνθετικό/silvertip πινέλο και απαλά. . .
Εγώ το 49αρι (το έχω βαπτίσει Terminator) το έχω όταν θέλω να τελειώσω ένα σαπούνι ή είναι πολύ σκληρό/triple milled.

Παράδειγμα τώρα θέλω να τελειώσω το Proraso Red το έχω βάλει σε ταψάκι 11cm και κάνω σβούρες με το 49αρι κ το ευχαριστιέμαι.
Σωστος.....

Σβουρα το συνεχεια και μετα στραγγισε το πινελο.
Το αυτο, αρξασθε... (μεθοδος για το Proraso :mrgreen: )

Σαν τελειωσει, αγορασε ενα kikos7, kerkini, TFS, Stirling, MdC, Tabac, Haslinger, Razorock, καποιο τελος παντων που να ειναι καλο κ χρησιμο. }:D
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29291 times
Been thanked: 29400 times

:btt :ty
Άβαταρ μέλους
foxtrot
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 31122 times
Been thanked: 32592 times

Εικόνα

Semogue.2000
WSP.Formula_T.Neroli ss
Muehle.R41
Personna.platinum
Fine.Italian.citrus asl

Γένια τριών ημερών ήθελαν την Γερμανίδα τους.. :d Η απόλυτη R41 έδωσε BBS με δυόμιση περάσματα.
Ομορφα πινέλα τα χοιρινά της Semogue, άριστη ποιότητα κατασκευής, γρήγορο στρώσιμο και φυσικά μετά το στρώσιμο ακολουθεί το βεντάλιασμα :mrgreen: και το ατελείωτο splay. :hb
Συμβουλή προς νεώτερους ξυριστές: Οταν πρόκειται γιά αγορά χοιρινού πινέλου, προτιμήστε ένα Ωμέγα. Ποιό φθηνό και δεν καταλαβαίνει από βεντάλιες. Την ίδια δουλειά κάνει με το Semogue και θα κρατήσει την φόρμα του γιά πολλά χρόνια.
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13866 times

Καλησπέρα σας,

~ Rex Ambassador από @3,5 έως 1,5@
~ Personna - Tungsten 74 ⑱
~ EJ 286 XL - Silver Tip 25mm
~ L&L - After the Rain
~ L&L - After the Rain Aftershave Liniment

Υγιαίνετε & Ευημερείτε.!
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29291 times
Been thanked: 29400 times

Καλησπέρα!

- Tabac ss
- Shavemac Silvertip 2-Band MB2
- Yuma
- Astra Keramik Platinum [2]
- 444
- Tabac asl

Αυτός ο μικρός διάολος (Yuma), συνεχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα. Παρότι ποιότητα κατασκευής μηδέν, παρότι βάρος μηδέν, παρότι είναι εξαιρετικά τραχιά στο ξύρισμα, εντούτοις μου δίνει βαθιά και άκοπα ξυρίσματα. Οκ δεν είναι Rocca ή οτιδήποτε σε γνωστή ποιοτική μάρκα, αλλά θέλει καθαρά τεχνικό ξύρισμα και είναι συναρπαστικό. Είναι ιδανική για travel, αν δεν σπάσει βέβαια μέχρι να φτάσει στον προορισμό σας.
Άβαταρ μέλους
Akist
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
7
Has thanked: 4193 times
Been thanked: 2857 times

Καλησπέρα σε όλους,

Πρωινό ξύρισμα 02-10-2018

B&M Lavender
Yaqi Synth 26mm
Merkur Progress 500 #5, #4
Wilkinson Sword Blade #1
Homemade splash
Yak&Yeti Balm
Herbs of Bulgaria Lavender asl

Εικόνα

Το B&M reserve lavender έχει πολύ ωραίο άρωμα λεβάντας , καθαρό και χωρίς την "συνθετική" αίσθηση που συναντάς πολλές φορές σε άλλα , είναι επίσης δυνατότερο άρωμα από το Hungarian Lavender του Mike. Κλασικό αμερικάνικο αρτιζάνικο στην αρχή έχει την αίσθηση τσίχλας και μετά με προσθήκη νερού (το συγκεκριμένο σαπούνι σηκώνει πολύ νερό) κάνει μια ωραία περιποιητική κρέμα.
Κάλυψη , γλίστρημα και post shave αίσθηση εκεί ψηλά στα top 5 σαπούνια μου.
Και έψαχνα καιρό να βρω μια καλή πιο σύνθετη λεβάντα (στη μύτη μου πιάνω και άλλα αρώματα λουλουδιών , πασχαλιά , βιολέτα , κρινολίνο).

Η merkur ήταν , είναι και θα παραμείνει στις τοπ μηχανές μου, και σε πάντρεμα με τη Wilkinson λεπίδα δουλεύει άριστα ειδικά τώρα που αυτές τις μέρες που έχω καταπονημένο δέρμα χρειάζομαι μια smooth αλλά αποτελεσματική μηχανή . Δύο περάσματα (wtg,xtg) και έδωσε πολύ καλό dfs ξύρισμα.

Το Βουλγάρικο after shave δυστυχώς δεν μπορεί να φτάσει εκεί πάνω σε μυρωδιά , έχει μια πιο κιτρώδη εσάνς που μου χαλάει το πακέτο, αλλά ακόμα δεν απογοητεύομαι θα του δώσω ακόμα πολλές ευκαιρίες σε αυτό τον "ενδιάμεσο" καιρό μεταξύ φθινοπωρινής υγρασίας και ζέστης. :)

Καλά ξυρίσματα σε όλους!
Θα πάρω πενταλέπιδο αν το φτιάξουν σαν του avatar μου ...
stergios

*Savon Mystere Aztlan ss.
*Fr. Herder sr.
*Elite razor sb.
*Floid mentolado asl.
Εικόνα
Σιγα, σιγα να βγαινουν τα χειμωνιατικα...

Καλο βραδυ για ολους!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”