Γεια σε όλη την ξυρισματοπαρέα!!
Σήμερα δεν ξέρω πώς το σκέφτηκα, αλλά μου ήρθε όρεξη μετά από αντίστοιχη θέαση κάποιων βίντεο με ξύρισμα Straight Edge και DE razors "νέων" για μένα Youtubers (μάλλον που τουλάχιστον εγώ δεν τους είχα ανακαλύψει έως τώρα το
λινκ, (πολύ μάστορας!) μου ήρθε η όρεξη να ξαναφορτώσω για λιγοστή φορά την Bluebeard Revenge σαβέτα μου, έβαλα λοιπόν λάμα μισή BIC την κίτρινη και άρχισα..Η δεξιά μου πλευρά πήγε καλά γενικά στην αριστερή βρήκα δυσκολίες και συνέχισα με το τρομερό Disposable Gillette Blue μου και έτσι το ξύρισμα συντομεύτηκε κατά πολύ!!
Γενικά πολύ καλό ξύρισμα αλλά είχα βάλει και για preshave Johnson's baby oil

και συνδύασα αρχικά τον Noxzema τον κίτρινο για το ξύρισμα με τη σαβέτα αλλά μετά δεύτερο μισό με πινέλο pure Badger και Proraso σανδαλόξυλο(πολύ σένιο!!) Η πλάκα είναι ότι η σαβέτα πήρε τα γένια από το μισό πρόσωπο με το Noxzema απλωμένο και το baby face και τελείωμα ήρθε με το Gilettάκι με τον αφρό από το Proraso σανδαλόξυλο πάνω από τον Noxzema!!
Πάντως να με συγχωρείτε οι φανατικοί του DE αν κάνεις λίγο καλή προετοιμασία και τα πλαστικά μια χαρά γυαλί στο κάνουν το πρόσωπο!!
Αναλυτικά τα συστατικά:
Preshave oil: Johnsons and Johnsons
Σαβέτα Bluebeards Revenge!!
Bic Chrome Platinum
Αφρός Νοχzema Protective shave foam Cocoa Butter conditioning
2o μέρος συνέχεια με
-GIllette Blue II plus
-Proraso Sapone di Barba Linea Rossa
Νο name πινέλο Pure badger από Ηοndos Center
Nivea Cooling After Shave Lotion για τελείωμα!