Above The Tie Calypso SE & KAI Titan Mild (#1)
Saponificio Varesino 2.0 Mountain White faux horn resin
The Los Angeles Shaving Soap Co. Vanilla, Eucalyptus & Mint
Mühle Aloe Vera after shave lotion

Μιά χαρά το ΑΤΤ από ανοδιωμένο αλουμίνιο, σκουπίζει φουλ με το εκτενές πλάτος που δίνει αυτή η λεπίδα. Το χαμηλό βάρος στα 43 γραμμάρια δεν είναι (στα δικά μου μάτια) μειονέκτημα.
Το πινέλο είναι πραγματικά το κάτι άλλο - τρίχες που τις χαιδεύεις από κάτω προς τα πάνω και νομίζεις πως πιάνεις κανονικό μετάξι. Το free loft είναι σχετικά κοντό, στα 50 χιλιοστά, αλλά η τρίχα αυτή είναι τόσο πολυτελής και μαλακή που νιώθεις πως έχεις στα χέρια σου πινέλο με πολύ μακρύτερο loft. To backbone είναι μέτριο, ακριβώς αρκετό για χρήση είτε σε μπωλ είτε απ'ευθείας στο πρόσωπο (δημιουργία σαπουνάδας).
Ο θύσανος μαζεύει μεγάλη ποσότητα νερού, έχει όμως τη δυνατότητα να διαχειρίζεται αυτήν την ποσότητα πολύ σωστά. Η λαβή και συνολικά το πινέλο ως παρουσία θα σοκάρουν όποιον το πιάσει στα χέρια του. Στα μείον η πρωτότυπη μεν πρακτικά φτωχή δε συσκευασία όπως και το τσίγκινο/πλαστικό ή δεν ξέρω και 'γω τί υλικό είναι αυτό κολλάρο στο λαιμό της λαβής, όπου δύναται να σε γρατσουνίσει αν πηγαίνεις όπως εγώ να τοποθετήσεις στο πρόσωπο με το πλάι του πινέλου τον αφρό που μαζεύεται εκεί στο κολλάρο. Για €165 + ταχυδρομικά, και σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό (Shavemac, Simpsons, Heinrich L. Thäter), είναι μιά αγορά που αξίζει τα χρήματά της.
Το σαπούνι της LASSC πολύ καλό, αν και φυτικό. Ωραία, sharp μυρωδιά και πολύ καλή απόδοση. Το έχω μέσα σε μαύρο μπωλ της Ω.