Το ξύρισμα της ημέρας: Μάιος 2018

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
zach
Νήπιο
Νήπιο
7
Has thanked: 1943 times
Been thanked: 1202 times

Πριν από λίγο:

omega hi-brush
mwf ss
gillette tech head / mercur 1904 handle
personna [3] και ciao
αλόη - καλέντουλα - λεβάντα
κορρές σφένδαμος

Επανάληψη του "πακέτου", με εξαίρεση το πινέλο, για να δω αν είναι όντως τόσο καλό όσο φαντάστηκα. Πράγματι, είναι πολύ σταθερό setup για καθημερινό, με μηδενικούς ερεθισμούς, βαθύ ξύρισμα (παρά το "'ήπιον" των παρελκομένων) και εξαιρετικά απαλό δέρμα μετά. Σίγουρο και προτεινόμενο.

Καλή συνέχεια σε όλους.
Όλα πρέπει να γίνονται όσο πιο απλά είναι δυνατόν, αλλά όχι απλούστερα.
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
alexn
Λύκειο
Λύκειο
8
Has thanked: 13184 times
Been thanked: 13448 times

Ακη σιδεροπόδαρος αδελφέ,σου ετοιμάζω δελτίο στο Τριφύλλι,... Γουέμπλεϊ και τέτοια αγόρι μου τι να λέμε τώρα,
Καλη δυναμη!!! [mention]akis_peiraias[/mention]
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
Άβαταρ μέλους
zach
Νήπιο
Νήπιο
7
Has thanked: 1943 times
Been thanked: 1202 times

[mention]akis_peiraias[/mention] , καλή έξοδο και καλή αποθεραπεία. Όλα να πάνε καλά.

Υ.Γ: Θέλω φωτογραφία από το oc. Αν και φαντάζομαι ποιο είναι , γιατί το ξέρω..!
Όλα πρέπει να γίνονται όσο πιο απλά είναι δυνατόν, αλλά όχι απλούστερα.
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
foxtrot
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 31186 times
Been thanked: 32677 times

Φίλε Ακη [mention]akis_peiraias[/mention] , εύχομαι περαστικά, σιδερένιος και το επόμενο ξύρισμα στο πρόσωπο βέβαια. :d

Εικόνα

SimFix.SF1
L'Occitane.cade sc
Merkur.37c
Supermax.blue.diamond
Pitralon asl

Εχοντας κακή εμπειρία στην δημιουργία αφρού με την cade πριν 10 με 12 χρόνια, ξεκίνησα σήμερα με μισή καρδιά το χτύπημα στο μπολ.
Καμία σχέση με τότε. Αφρός πλούσιος και άψογος και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Τα πάντα τελικά είναι θέμα εμπειρίας.
Αρωματικά, μεσογειακές μυρωδιές κέδρου και δενδρολίβανου, τέλειο γλίστρημα, προστασία και ενυδάτωση βέβαια.
Από τις ακριβές κρέμες που κάνουν καλά αυτό που πρέπει να κάνουν. Ξυρίζουν σωστά.

Πρώτη χρήση γιά το Ελβετικό Pitralon σήμερα. Το άρωμά του love or hate κατάσταση, ευτυχώς βρίσκομαι στο πρώτο μέρος της εξίσωσης. :D
Βαρύ άρωμα και πολύπλοκο. Αντιγράφω από κάποιο site:

"Notes of banana, ylang-ylang, geranium, rose, lilac, eucalyptus, and spruce give off a floral top. The heart creates the identify of the fragrance and makes it recognizable. Here notes of ylang-ylang, lemongrass, rose, lilac, lily of the valley, aniseed, and conifer dominate. Base notes of ylang-ylang and vanilla support the other aromas and remain longest on the skin."

Προσωπικά κατάλαβα κάπως το γεράνι και τα κωνοφόρα, η σύζυγος με την δυνατή μύτη έπιασε και το τριαντάφυλλο.
Πολύ δύσκολο αρωματικά, με άψογες ιδιότητες.
Γιάννης
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

Υγεία σε όλους.-
.merkur 47c
.personna chrome platinum
.omega 80800
.lea classic ss
.menounos no10 asl/edc
.nivea asb
Μετά τα 2 τελευταία ξυρισματα που το δέρμα μου υπέστει ένα σοκ,το σημερινό ήταν ιαματικό.η personna chrome platinum είναι κορυφαία λεπίδα.τελεια και -
Άκη περαστικά και μην ακούς κανένα.στην Αεκαρα θα έρθεις που είναι η καλύτερη ομάδα, πρωταθλήτρια Ελλάδος και σύντομα και ευρωπης.!😉
ΑΠΟΛΑΨΗ ΑΣΟΥΜΕ!
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13866 times

Καλησπέρα σας

~ Rex - Ambassador SS
~ Parker - Premium Platinum
~ DcShaving - Tuxedo 24mm
~ Smooth Operation - Mastic & Lavender
~ Thayers toner - unscented
~ Aqua Velva - Ice Blue + 444

Η Parker Premium Platinum με την Ambassador δεν ήταν και ότι καλλίτερο για το δέρμα μου, με την Variant ήταν λίιγο πιό γλυκιά, την κατατάσσω σαφώς στις κοφτερές και λιγότερο γλύκες λεπίδες, πιστεύω όμως πως θα 'φορεθεί', αν και η περιγραφές λένε ότι φτιάχνεται στην Γερμανία από Σουηδικό ατσάλι (by Sandvik) οι πηγές μου την θέλουν Τούρκικη τεσπά, το αποτέλεσμα μετράει, βαθύ και άνετο το ξύρισμα, όπου Τέλος καλό όλα καλά.

[mention]akis_peiraias[/mention] Το πλαστικό open comb ήταν από τα μπλε; :think: :D 'Ακη φίλε γρήγορα να σταθείς στα πόδια σου, εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση.!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε Κύριοι!
Υγιαίνετε & Ευημερείτε.!
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Άβαταρ μέλους
Nomad
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 6648 times
Been thanked: 3263 times

Omega Via Barberia Aquae Soap - Razorock Plissoft - Parker 26c - Polsilver SI - Razorock "Blue Barbershop" ASL

Εικόνα
Απόλαυσις! Kαλό μήνα να έχουμε!
Νίκος
Άβαταρ μέλους
Rossobianco
Νήπιο
Νήπιο
7
Has thanked: 1169 times
Been thanked: 1446 times

Καλησπέρα!

Χωρίς να μου χρειάζεται πραγματικά, παρακινημένος από τη ''φθινοπωρινή'' σημερινή ατμόσφαιρα, αποφάσισα να ρίξω μια ξούρα με το ανάλογο (στα γούστα μου) setup για να μου φτιάξει το κέφι. Και μου το έφτιαξε...

- P/S oil by Ανδρέα - merambelo. Ακολουθεί αναλυτικό review στην κατάλληλη ενότητα μιας και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά για να έχω ολοκληρωμένη άποψη πλέον.
► Εμφάνιση spoiler
- SC TOBS Jermyn St. Collection. Υπέροχο άρωμα (μου 'βαλε φυτιλιές για την κολώνια), επαρκής και ποιοτικός αφρός σε δευτερόλεπτα, μέτρια προστασία και γλίστρημα, ελαφριά ενόχληση στη περιοχή του άνω χείλους (χωρίς άλλα συμπτώματα). Δε μου είπε κάτι σαν κρέμα, αλλά το άρωμά της είναι εθιστικό...
- SB Maggard 24mm Synthetic.
- EJ 89LBL - Treet Dura Sharp. Το Gilette Blue ΙΙ το άφησα στην άκρη για σήμερα.
- AS 444 gel - Vitos After Shaving. Στα δικά μου ρουθούνια συνδυάστηκε άψογα με την κρέμα, ίσως λόγω κοινών ''κιτρωδών'' στοιχείων.
Άψογα!
Εικόνα

[mention]akis_peiraias[/mention] , Πειραιώτης και παοκ - αεκ - παο γίνεται;; Ολυμπιακάρα θα πας για την επικείμενη αντεπίθεση... Σιδερένιος και να πάνε όλα καλά!
ΙΑΣΟΝΑΣ
Η κουλτούρα είναι σαν τη μαρμελάδα· όσο λιγότερη έχεις, τόσο περισσότερο την απλώνεις.
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 18550 times
Been thanked: 15729 times

Σωστός ο Ιάσονας , και ένας που με νιώθει επιτέλους ....
[mention]Tony[/mention] ακριβώς ... το OC διλέπιδο είναι μπλε ... Όσο για τα Parker όπως τα λες είναι .. φτιάχνονται Τουρκία , με Σουηδικό ατσάλι και σε εμφάνιση μιμούνται τα Wilkinson sword ( κουτί και ασπρόμαυρο χαρτάκι )
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Το σημερινό ξύρισμα είναι αφιερωμένο στην πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟ επί ταιλανδικης διοίκησης, τον Ακη ΕικόναΕικόναΕικόνα.

Proraso Pre
YaQi L7 tuxedo
Savon Mystere Aztlan
Cougar 11/16"
Scrupleworks 2.5" linen & Horween oil tanned horsehide
Cien X-Bolt ASL
Korres C&G ASB

Εικόνα
Το Ιασονας με Ο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”