Ούτε συνεννοημένοι να είμαστε!
Επίσκεψη στον Γαλαξία της Λένορμαν σήμερα, μετά από σκέψη μπροστά απ΄το σταντ με τα after shave, επέλεξα αυτό:
Τιμή 7,74 ευρώ, το ίδιο και το sensitive (κόκκινο), η action plus είχε 10 και κάτι ψιλά αλλά δε με ενδιέφερε.
Τα συστατικά του:
Αλλαντοϊνη - πανθενόλη - βισαβολόλη τα αναγνωρίζω ως εξαιρετικά συστατικά, περιέχει και υαλουρονικό οξύ.
Στα του αρώματος δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω όπως θα 'θελα, θα προσπαθήσω να το περιγράψω. Για μένα είναι ξεκάθαρα καλοκαιρινό άρωμα, φρέσκο και ελαφρύ, μου έφερε κατευθείαν στο νου ένα παιδικό αντηλιακό που με κυνήγαγε για να μου φορέσει η μάνα μου... (βγάζει αντηλιακά η Noxzema;). Ως εκ τούτου, εμένα μου άρεσε πολύ. Στα συν ότι δεν κρατάει πολύ, το φοράω εδώ και μισή ώρα και ίιισα που το νιώθω.
Οι ιδιότητές του φάνηκαν με το που το άπλωσα: δυο μικρά κοψιματάκια στο λαιμό τα εξαφάνισε σε λίγα λεπτά. Είναι πολύ παχύρευστο (το γυρνάς ανάποδα και χτυπάς πάνω στην παλάμη για να πέσει) και χρειάζεσαι λίγη ποσότητα, απορροφάται αστραπιαία παρ' όλα αυτά.
Σαν συνολική αίσθηση το τοποθετώ μόνο κάτω από Myrsol Emulsion που για μένα είναι σημείο αναφοράς.
Με σημείο αναφοράς τα balms του Κορρέ που χρησιμοποιείς, εύκολα πιο περιποιητικό από Καλέντουλα & Ginseng και ΠΟΛΥ πάνω από Vetiver/Cedarwood/Green Tea (το οποίο για μένα είναι μια κακή ενυδατική, πόσω μάλλον after shave...).
Προσωπική άποψη πάντα και με την επιφύλαξη της μιας δοκιμής και μόνο.